2777
2789

ختم مادر بزرگ زن داداشم  بود ما خاکسپاری نرفتیم چون هوا برفی بود اونم یه شهر دیگه بود اما ختم رفتیم تو راه هم مامانم اینا با ما بودن تو مراسم زن داداشم  خیلی کم محلی می‌کرد فکر کنم ناراحت بود خاکسپاری نرفتیم که برام مهم نیست مادرم بهش کفت اقا وحید اومده محل نداد بعد تو ماشین مامانم گفت گفته اقا وحید دیر اومده من بالا سرش بودم نشنیدم همچین جیزی و حس کردم کفت اومد که اومد  الان میگم چرا کفتی آدم همه حرفی نمیزنه این حرف گفتن نداشت تو بچه هاتو با هم بد میکنی سیاست داشته باش ناراحت شده بعدم بهش کفتم دیگه ناراحتی دعوا هاتون به من نگو هر وقت حرف میزنم انرژی منفی میگیرم حرص میخورم یا بابام دعوا میکنه یا با داداشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا متوجه نشدم درست

تو مراسم زن داداشم به شوهرم بی محلی می‌کرد چون ما نرفته بودیم مامانم بهش کفت اقا وحید اومده تسلیت بگه مامانم گفت کفته دیر اومده من که بودم نشنیدم همچین حرفی  

حالا مامانم این حرف و جلو شوهرم زد