کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 عنوان الگوی آماده 289 بازدید | 15 پست سلام خانم های گل ،انواع الگوهای آماده بدون پرو گیریمتدهای ترک،ایتالیایی،متریکسایز بندی،وپک کاملالگوی بالاتنه ،الگوی کودکالگوی شلوارالگوی آستین های به روز الگوی انواع کت هاانواع جلیغهالگوی مادردر خدمت تون هستم «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@ 1403/11/13 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 درضمن هر مدلی مد نظرتون بود بفرستید تا مطابق با سایز تون طراحی کنمدرضمن فارق تحصیل رشته طراحی لباس هستم «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@
کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 سلام چه جوری الگو سایز خودمون؟ بله عزیزم ،الگوی سایزتونهرچی مد نظرتون باشه «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@
noshabe_meshkii عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 861 بله عزیزم ،الگوی سایزتونهرچی مد نظرتون باشه ببخشید چه جوری من کلاس خیاطی میزم خیلی سخت الگو کشی اخرمیادمرب کشیدیم دامن تنگ شد
کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 قیمت چند؟ قابل نداره عزیزم الگوی پک ترک ومتریک پک سایز 38تا46،قیمت پک 400تکی هرسایزی100الگوی ایتالیایی پک 38تا46قیمت600تکی150باتمام لق گیری ها آماده پروپک بچگانه 400سایز 25تا60 «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@
کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 ببخشید چه جوری من کلاس خیاطی میزم خیلی سخت الگو کشی اخرمیادمرب کشیدیم دامن تنگ شد اگه سایزتون نرمال باشه که روی سایز بندی براتون آماده میکنم،اگه نه اندازهای خودتون تضمینی «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@
کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 لیست قیمت میذارید لطفا و اینکه مولاژ هم دارید ؟ لیست دادم مولاژ حجمی هست «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@
noshabe_meshkii عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 861 اگه سایزتون نرمال باشه که روی سایز بندی براتون آماده میکنم،اگه نه اندازهای خودتون تضمینی سایزم ۴۶ تا ۴۸ دارین؟ یعنی فقط الگو رو میزارم رو پارچه کوک میزنم ؟
کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 سایزم ۴۶ تا ۴۸ دارین؟ یعنی فقط الگو رو میزارم رو پارچه کوک میزنم ؟ هر سایزی بخواهید تا 54موجودهبله آماده انتقال روی پارچه برش میزنید «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@
noshabe_meshkii عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 861 هر سایزی بخواهید تا 54موجودهبله آماده انتقال روی پارچه برش میزنید بعد ثروت پارچه نمیخواد از اون کاغذرنگی ها بندازیم ؟ با نخ کوک بدیم
کادرخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2029 بعد ثروت پارچه نمیخواد از اون کاغذرنگی ها بندازیم ؟ با نخ کوک بدیم نه احتیاج نیست اگه میتونید سنجاق بزنید وبذارید زیر چرخ اگه نه کوک بگیرید «کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید. delbaft98@
noshabe_meshkii عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 861 نه احتیاج نیست اگه میتونید سنجاق بزنید وبذارید زیر چرخ اگه نه کوک بگیرید عزیز شما الگو آماده دارید برا سایز ۴۸ دور کمر چنده برا دامن دور کمر ۹۲ باسن بزرگ۱۱۶؟