2777
2789

برای یه پست نوشتم گفتم خوبه اینجام بذارم شاید به درد کسی بخوره و همش از سر تجربه های خودمه. شماهم مورد اضافه کنید شاید به درد کسی بخوره:

اول از همه شروع کن تا جایی که میتونی با بهونه و بی بهونه از پول بکن، یخچال خراب شده، لباس شویی خراب شده، فلان جا باید کادو ببرم، هرچی خریدی قیمتشو دوبرابر میگی و حتما حتما حتما الان تو این شرایط برای خودت درامد دست و پا میکنی، حتی شده تو خونه کار کنی

دوما دیگه سگ محلش میکنی؛ محل سگ بهش نمیدی، مرد به توچه گشنه بود به تو چه خسته بود به توچه زندگی خودتو بکن و فقط در حد شام و نهار براش اماده کن. مشخص نشه قهری باهاشا اما دیگه محبتات رو قطع میکنی اصلا هم خودتو به مظلومیت نمیزنی، نه چیزی براش تعریف میکنی نه چیز دیگه حتی کار ضروری بود خودت فوری و کوتاه میگی و تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوما چون پیام دیدی توی گوشیش و ازت بد گفته قراره از خودت بدت بیاد و اعتماد به نفست خیلی بیاد پایین. هی خودتو مقایسه کنی و حس کنی کمبود داری هی با خودت بگو من یه مادر کاملم من یه زن زیبا و قوی هستم. توی ذهنت خودتو یه پرنسس ببین. خیلی خیلی سخته ها اولش اصلا نمیشه اما انقد باید تکرار کنی که یاد بگیری. و برای این که حتی بیشتر باورت بشه به خودت برس، خرجی نداره مثلا صورتتو حتما بند بنداز، مرتب لباس بپوش، موهات همیشه مرتب باشه، حموم به موقع برو، شده یه بالم بگیر هر روز و هر لحظه بزن. تا احساس زنانگیت حفظ بشه و روحیتو از دست ندی. ببین ما زنا توی ته بدبختی هم با این کار میتونیم یکم دلمونو اروم کنیم.

و چهارما، اگر دوسش داری سعی کن ازش دل ببری، خودت برای خودت شده پارک محل روزی یه ساعت با بچت بشین، خونه مادرت خواهرت برو، با رفیقات بگرد، رفیقای جدید پیدا کن، دورتو هرطوری شده پر ادم کن و یه مدت انقد برای خودت کار درست کن که یکم فکرت مشغول بشه و بهش فکر نکنی. حتی اگر میگی نمیتونم بیرون برم هم به زور هم که شده برو با بچت هر روز دور بزن، با این کارا به مرور مهرش از دلت پاک میشه و حالت خیلی خیلی بهتر میشه. و وقتی یکم وقتتو بیرون از خونه بگذرونی مغزت انگار تازه میشه و چیزای خوبی به ذهنت میاد میتونی بهتر فکر بکنی

خو عزیزم طرز فکرت همینه که بهت خیانت شده 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

و چهارما، اگر دوسش داری سعی کن ازش دل ببری، خودت برای خودت شده پارک محل روزی یه ساعت با بچت بشین، خو ...

به خودت برس و کلی ارایش کن لباس ناز بپوش بهشم نگو میرم فلان جا جلو چشش بزن بیرون پرسیدم بگو با دوستام میرم بیرون و حرصش بده