2777
2789
عنوان

کار همزمان با دانشگاه رفتن

78 بازدید | 3 پست

رشتم مترجمی زبان انگلیسیه. برای کارشناسی دارم میخونم ترم دارم میرم. درسامون آسونه چون زبانم خوبه برام کاری نداره. مشکل من اینه ک تنبلم و تا احساس خطر نکنم نمی‌خونم. همرو تلنبار میکنم واسه شب امتحان. از یه طرفم باید برای آیلتس بخونم. خودخوان می‌خوام بخونم. مشکل دوم اینه که بابام خسیسه و خرج نمیکنه. مجرده تنها بچشم منم ولی خرج نمیکنه فقط عیدا اونم بزور برام یکم لباس میخره. من می‌خوام خودمو تحت فشار بزارم و همزمان سرکار هم برم که اینطوری احساس خطر کنم و مجبور بشم درس بخونم. از یه طرفم چون سرکار میرم دیگ اعتیاد به گوشی رو کنار می‌زارم و تنبلیم هم کنار می‌ره. نمی‌خوام بیکار خونه بشینم فقط درس بخونم ۲۱ سالمه فروردین ۲۲ میشم. سرکار بخاطر پولش هم می‌خوام برم. بنظرتون میرسم هم سرکار برم هم معدل دانشگامو بالا نگه دارم؟ درسامون خدایی آسونه برای من. راجب کارم هم تصمیم نگرفتم. بابام نمیزاره هر شغلی رو برم میگه باید مربوط به رشتت باشه ولی آرایشگری رو می‌زاره. موندم چیکار کنم. جمعه ها قراره سه ساعت برای تجربه برم تدریس کنم که ساعتی ۸۰ تومنه فقط برای تجربه تدریسش قراره برم. موندم بین میکاپ آرتیستی و ناخن کاری کدومو انتخاب کنم. از یه طرفم میتونم کار با مروارید (ساخت کیف مرواریدی و تل مرواریدی و اینا) یاد بگیرم یا بافت هم میتونم یاد بگیرم پیج بزنم بفروشمشون. این میشه کار تو خونه. مسلما هم کار تو خونه هم کار تو آرایشگاه رو نمیتونم با دانشگام برم پس می‌خوام یکی رو انتخاب کنم. دوستم میگه ناخن کاری درآمدش بیشتره ولی گردن درد میگیری. بنظر شما چیکار کنم؟ حتما می‌خوام سرکار برم. برای دانشگاه و آیلتس هم همزمان بخونم معدلم هم بالا باشه. بنظرتون میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.