2777
2789
عنوان

جاری دار شدن

244 بازدید | 25 پست

بچه ها دارم جاری دار میشم که ۱۰ سال ازم کوچیکتره

نمیدونم چرا خیلی نگرانم و حس دلهره دارم از رفتارها و مقایسه ها و فرق گذاشتن ها . اصلا میترسم برم عقد و عروسیشون از قرار گرفتن تو همچین محیطی دلهره دارم. از تجربیاتتون بگید. من ۳۰ سالمه اون ۲۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تون هم احتمالا از جاری بزرگ تر که شما باشید دلهره دارن 😁😁 . سعی کنید باهاش صمیمی بشین اما نه اونقدر که بعد ها کدورت بیاد . در حد رفع سوء تفاهم  . 

جشن هم شرکت کنید چرا که نه 😃❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

توروخدا مث جاری من نباشیتو عقد حتی سلامم نکردکیک مراسم عقدمو به اون خوشگلی تعارف کردن گفت از کیک بدم ...

کار خوبی می کنید 😃❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

سعی کن از اول نه خیلی صمیمی باشی نه خیلی سرد و دور 

به اندازه باش 

بگو بخند گرم باش ولی حد رو نگه دار ک رو ها بهم باز نشه 

دخالت نکن تو هیچ چیزی حتی اگ ازت پرسیدن فلان مراسم چی بگیریم چیکار کنیم بگو والا خودتون بهتر میدونین 

اصلا نظر نده 

همینطور ب خود عروس تا وقتی ازت نظر نخواسته چیزی نگو اگرم نظری خواست خیلی تو جزئیاتش نرو سر بسته نظرتو بگو ولی بگو خودت بهتر میدونی 

تو مراسمات گوشه گیر و اخمو نباش ، لبخند داشته باش و استرس نداشته باش 

چون شما قدیمی هستی تو این خانواده اگ استرسی هم باشه واسه عردس جدیده ک داره تازه میاد تو خانواده جدید

چون دیگران برات مهم هستند، باید رو عزت نفس ات کار کنی.

همش ترس اینو دارم که نکنه چون تازه اومده شوهرم و مادرشوهرم همش تعریفش بدن روچیزهایی که من راجبشون گذشت نداشتم. از الان همش میگن کم توقعه و ... و بخان این موضوعاتو به رخ من بکشن. خیلی اعتماد بنفسم پایین میاد. نمیدونم چطور برخورد کنم. فقط سکوت میکنم و تو خودم فرو میرم .

همش ترس اینو دارم که نکنه چون تازه اومده شوهرم و مادرشوهرم همش تعریفش بدن روچیزهایی که من راجبشون گذ ...

اصلا به این حرفا توجه نکن 

الان دختر کم توقع وجود نداره اینا همه حرفه هیچکس اون اول حرف از توقعاتش نمیزنه همه میگن ما بسازیم و کم توقع

اصلا نقطه ضعف نشون نده اگ گفتن وای خیلی بسازه و تعریفشو کردن با خوشرویی بگو خداروشکر انشالله خدا هم براشون بسازه . یجوری نشون نده ک حساسی رو تعریف هایی ک ازش میشه ! همیشه تو جمع خانواده همسرت نه خیلیی زیاد تعریفشو کن نه بدشو بگو 

بگو دختر خوبیه من ک ازش بدی ندیدم هیچوقت ! در این حد 

اصلا به این حرفا توجه نکن الان دختر کم توقع وجود نداره اینا همه حرفه هیچکس اون اول حرف از توقعاتش نم ...

خونواده شوهرم میگن ما اصلا نمیخایم بریم جلو بس که مردد هستیم ولی اونا میگن هرطور شما بخواین ما همون میشیم

اینا هم خیلی خوششون اومده یجور با تعریف میگن حس میکنم داذن تعجب میکنن از جانب من. با اینکه من هم هیج فشاری بهشون نیاوردم تو زندگیم.

خب اصلا از خودت پرسیدی چرا باید مهم باشه مقایسه هاشون؟

خواه ناخواه اذیت میشم و نگرانم....میگم نکنه شوهرم تحسینش کنه و اونو که ۱۰ سال ازم کوچکتره مثلا سازگاریشو به رخ من بکشه. یا شوهرم فکر کنه من ناسازگار بودم.