2777
2789
عنوان

🔴فرزند خواندگی🔴

148 بازدید | 14 پست

اگه سوالی در این زمینه دارید لطفاً درخواست بدید عنوان پیام بزارید فرزندخواندگی حتما جواب سوالتون رو میدم 🥺♥️خواهشاً نگید چرا اینجا جواب نمیدی چون تاپیک های قبلی جواب دادم که چرا اینجا نمتونم جواب بدم 🥲🙏

اگه کسی رو میشناسید که سوال داره که توی نی نی سایت هست لطفاً تگ کنید یا اگه توی نی نی سایت نیست شما بپرسید و بهش بگید جوابش رو🙂♥️🙏

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

آخه همه تو بچه های خودشونم موندن چه برسه بخوان بچه به سرپرستی بگیرن اما اگه کسی بخواد بگیره شرایطش چطوره از بهزیستی بگیره و یازده سال که بچه دارنمیشن و مشکل مالی هم دارن متاسفانه آیا به همچین کسی بچه میدن؟

نظرشمام محترمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همه تو بچه های خودشونم موندن چه برسه بخوان بچه به سرپرستی بگیرن اما اگه کسی بخواد بگیره شرایطش چ ...

مشکل مالشون چیه

مشکل مالشون چیه

شوهرش راننده اسنپ هستش ولی خوب خیلی بچه دوست دارن اما فکرنکنم بهزیستی بهشون بچه بده چون میگه باید چیزی به نام بچه کنید اونا خودشون مستاجر هستن

نظرشمام محترمه

شوهرش راننده اسنپ هستش ولی خوب خیلی بچه دوست دارن اما فکرنکنم بهزیستی بهشون بچه بده چون میگه باید چی ...

نه الان باید تعهد بدن که بعداً بزنن ب نامش حتما همون اول نباید بزنن

باید از تهران فرزند خونده بگیرن یا هر شهری باشن از همون شهر

اینو باید بپرسم اما فکر کنم ربطی ب شهر نداره بازم میپرسم

کسی که بچه داره بهش فرزند خونده میدن؟ 

خیلی دلم میخواد یکی یا دوتا بچه دیگه داشته باشم اما دیگه توانایی تحمل بارداری و زایمان رو در خودم نمیبینم

خیلی رویا پردازی میکنم دربارش کاش یدونه بدن حداقل بهمون

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
کسی که بچه داره بهش فرزند خونده میدن؟ خیلی دلم میخواد یکی یا دوتا بچه دیگه داشته باشم اما دیگه توانا ...

اره میدن سوال بیشتری داری درخواست بده عزیزم کامل بهت بگم