liliztory مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 533 عنوان یه لحظه بیاید🙂 108 بازدید | 17 پست چرا آدمها هی میخوان برنامه کنن یا دور هم جمع بشن خوشحال باشن؟ بیاید جمع بشیم ناراحت باشیم.اگه ناراحتیای دارید یا نیاز به درد و دل دارید بیاید صحبت کنیم☕️ بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند.. 1403/11/13 | 16:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 2155 ناراحتم🥲چرا همه نتیجه کاراشونو نمیبینن؟چرا بعضیا سعی نمیکنن با اطرافیانشون درست رفتار کنن چرا کسی که احترام میذاره احترام دریافت نمیکنه:/
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3285 😂من بعد مدت ها به کراشم رسیدیم ولی از دست دادم و الان حس میبینم انگار هیچ وقت به هیچی نرسیدم و این واقعا ناراحت کنندس
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3285 ناراحتم🥲چرا همه نتیجه کاراشونو نمیبینن؟چرا بعضیا سعی نمیکنن با اطرافیانشون درست رفتار کنن چرا کسی ک ... برای قلب خودت مهربونی کن و احترام بزار نه لراس تسنکه۶در مقابلش احترام ببنیی هیچ وقت از آدما توقع نداشته باش
liliztory مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 533 ناراحتم🥲چرا همه نتیجه کاراشونو نمیبینن؟چرا بعضیا سعی نمیکنن با اطرافیانشون درست رفتار کنن چرا کسی ک ... همیشه با اونی که قلب مهربون تری داره بدتر رفتار میشه:(واست آرزو میکنم بتونی نردبونی بسازی تا جلوی همون آدمایی ازش بری بالا که آرزوشون بود زمین بخوری و نمیتونن بالا ببیننت🫠🐬 بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
liliztory مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 533 😂من بعد مدت ها به کراشم رسیدیم ولی از دست دادم و الان حس میبینم انگار هیچ وقت به هیچی نرسیدم و این ... هعبشکست های کوچیک مقدمه پیروزی های بزرگه:> بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3285 هعبشکست های کوچیک مقدمه پیروزی های بزرگه:> 😂نه فیلا که تاحالا به هیچ گونه پیروزی نرسیدم کلا تو شکستم
liliztory مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 533 😂نه فیلا که تاحالا به هیچ گونه پیروزی نرسیدم کلا تو شکستم روزی که نهال رو میکاری؛روزی نیست که میوهش رو میچینی؛میدونی از چی حرف میزنم؟:)اره، صبر:")🌿 بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3285 روزی که نهال رو میکاری؛روزی نیست که میوهش رو میچینی؛میدونی از چی حرف میزنم؟:)اره، صبر:")🌿 امیدوارم این جوری باش مرسی♥️🥺
liliztory مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 533 امیدوارم این جوری باش مرسی♥️🥺 خواهش:")🌿وقتی آدمهای اشتباه زندگیت میرن تازه میفهمی چقدر کافیای، چقدر با خودت آرامش داری و چقدر از سر همشون زیاد بودی🌿💚 بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
liliztory مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 533 هعی واقعا هعییه جا نوشته بود که:وقتی اوضاع بر وفق مرادت نیست، فقط یه کم صبر به خرج بده. همیشه بعد از یه شب طوفانی نور توی راهه. منتظر نورت بمون..✨💛 بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3285 خواهش:")🌿وقتی آدمهای اشتباه زندگیت میرن تازه میفهمی چقدر کافیای، چقدر با خودت آرامش داری و چقدر ... من حس کافی بودن بودن ندارم با خودم ارامش ندارم چون اخرین کسی بود که ازش خوشم میومد و اونم خوشش اومده بود و خیلی مسخره تموم شد
liliztory مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 533 من حس کافی بودن بودن ندارم با خودم ارامش ندارم چون اخرین کسی بود که ازش خوشم میومد و اونم خوشش اومده ... وقتی خودت خودت رو دوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن:")لیاقتت رو نداشته.. شاید بهتر از اون رو پیدا کنی🙂🌿 بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3285 وقتی خودت خودت رو دوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن:")لیاقتت رو نداشته.. شاید بهتر از اون رو پیدا ک ... 😂نه خواهرم اینا فقط یه سری جملس زندگی تو واقعیت این جوری نیست من بهتر و بدترشو نمیخوام خودشو میخوام بهترش زیاده بدترشم زیاده ولی کو تا دیگه از یکیخوشت بیاد چندسالت ؟