2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید🙂

107 بازدید | 17 پست

‏چرا آدم‌ها هی میخوان برنامه کنن یا دور هم جمع بشن خوشحال باشن؟ بیاید جمع بشیم ناراحت باشیم.

اگه ناراحتی‌ای دارید یا نیاز به درد و دل دارید بیاید صحبت کنیم☕️

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتم🥲چرا همه نتیجه کاراشونو نمیبینن؟چرا بعضیا سعی نمیکنن با اطرافیانشون درست رفتار کنن چرا کسی ک ...

برای قلب خودت مهربونی کن و احترام بزار نه لراس تسنکه۶در مقابلش احترام ببنیی هیچ وقت از آدما توقع نداشته باش

ناراحتم🥲چرا همه نتیجه کاراشونو نمیبینن؟چرا بعضیا سعی نمیکنن با اطرافیانشون درست رفتار کنن چرا کسی ک ...

همیشه با اونی که قلب مهربون تری داره بدتر رفتار میشه:(

واست آرزو می‌کنم بتونی نردبونی بسازی
تا جلوی همون آدمایی ازش بری بالا که آرزوشون بود زمین بخوری و نمی‌تونن بالا ببیننت🫠🐬

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

😂من بعد مدت ها به کراشم رسیدیم ولی از دست دادم و الان حس‌ میبینم انگار هیچ وقت به هیچی نرسیدم و این ...

هعب

شکست های کوچیک مقدمه پیروزی های بزرگه:>

😂نه فیلا که تاحالا به هیچ گونه پیروزی نرسیدم کلا تو شکستم

روزی که نهال رو می‌کاری؛

روزی نیست که میوه‌ش رو می‌چینی؛

می‌دونی از چی حرف میزنم؟:)

اره، صبر:")🌿

امیدوارم این جوری باش مرسی♥️🥺

خواهش:")🌿

وقتی آدم‌های اشتباه زندگیت میرن تازه میفهمی چقدر کافی‌ای،  چقدر با خودت آرامش داری و چقدر از سر همشون زیاد بودی🌿💚

هعی

واقعا هعی

یه جا نوشته بود که:
وقتی اوضاع بر وفق مرادت نیست، فقط یه کم صبر به خرج بده. همیشه بعد از یه شب طوفانی نور توی راهه. منتظر نورت بمون..✨💛

خواهش:")🌿وقتی آدم‌های اشتباه زندگیت میرن تازه میفهمی چقدر کافی‌ای، چقدر با خودت آرامش داری و چقدر ...

من حس کافی بودن بودن ندارم با خودم ارامش ندارم 

چون اخرین کسی بود که ازش خوشم میومد و اونم خوشش اومده بود و خیلی مسخره تموم شد 

من حس کافی بودن بودن ندارم با خودم ارامش ندارم چون اخرین کسی بود که ازش خوشم میومد و اونم خوشش اومده ...

وقتی خودت خودت رو دوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن:")

لیاقتت رو نداشته.. شاید بهتر از اون رو پیدا کنی🙂🌿

وقتی خودت خودت رو دوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن:")لیاقتت رو نداشته.. شاید بهتر از اون رو پیدا ک ...

😂نه خواهرم اینا فقط یه سری جملس زندگی تو واقعیت این جوری نیست 

من بهتر و بدترشو نمیخوام خودشو میخوام بهترش زیاده بدترشم زیاده ولی کو تا دیگه از یکی‌خوشت بیاد 

چندسالت ؟