2777
2789
عنوان

آیا کارما برای همس

95 بازدید | 8 پست

یه مسئله ای خیلی ذهنم منو درگیر کرده 

من به شدت به کارما معتقدم ولی چرا کافیه یه کار کنم چه سهوی چه عمدی گاهی هنوز عذاب وجدانش تموم نشده کارما میزنه به کمرم و سعی میکنم حواسمو جمع تر کنم بعد چجوریه طرف خون همه رو تو شیشه کرده انگار نه انگار😐 مگه کارما برا همه نیس؟ این چه وضعشه؟

برای همه س

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارما رو ما میسازیم 

الان مادر پدر شوهرم هزار تا بلا سر مادر پدرشون اوردن و قطع رابطه کردن 

همون بلاها رو سر پسرشون آوردن و ما هم قطع رابطه کردیم . درسته ظاهرا اونا روز به روز موفقتر و پولدارتر میشن ،

ما هم داریم روز به روز موفق تر میشیم .

ولی اونا الان پیر و تنهان و دارن نتیجه ی اخلاق گندشونو میبینن .

اگه ما با اونا خوب بشیم دیگه کارمایی براشون وجود نداره

کارما رو ما میسازیم الان مادر پدر شوهرم هزار تا بلا سر مادر پدرشون اوردن و قطع رابطه کردن همون بلاها ...

اینم تعبیر جالبیه

خودمونم نباید بی تفادت باشیم نسبت به بلاهایی که سرمون میارن وگرنه تا یه جایی حقمونه 

ولی فکر کن یه نفر داره اذیتت میکنه که قدرت اجتماعی یا جایگاهش طوریه که تو نمیتونی جوابشو بدی یا تلافی کنی بدیاشو فرض کن رئیسته 

اینجا فقط میتونی به این دلت خوش باشه که این کاراش بدون جواب نمیمونه 

من حتی معتقدم کارما دیر یا زود یه طور اتفاق میفته که طرف متوجه نشه از کجا خورده اما وقتی به این فکر میکنم این اون اتفاقی نیس که برای من سودی داشته باشه وقتی بعد تر میخواد نتیجش ببینه و حتی ندونه از کجا خورده و باعث نشه تو یه نقطه ای متوقف بشه من دیگه چه فرقی به حالم داره! 

من خیلی دوس دارم به کارما از طرف خدا اعتقاد داشته باشم ولی راستش خدا هم بنده های خوبشو خیلی دوس داره ...

میدونی من یه جا شنیدم کارما یا حالا هرچیزی که ما بهش نسبت میدیم یه اتفاق صددرصدیه هرکسی حتما نتیجه کارشو میبینه اون دنیا هم به کنار قانون کائنات همینه هرکاری کنی به طور طبیعی بهت برمیگرده و به اینکه تو دربرابرش چه واکنشی بدی ربطی نداره اگر حتی بخوای تلافی کنی کارمای اون جدای از تلافی تو اتفاق میفته و کارمای تلافی خودت هم به خودت برمیگرده اگر دربرابرش کار مثبت انجام بدی از کارمای منفی اون کم نمیکنه و کارمای کار مثبت تو هم به همون اندازه به خودت برمیگرده یه جورایی منطقیه و  حداقل تو زندگی خودم کمابیش شاهدش بودم. اما نمیدونم چرا برای یه عده اینطوری نیس یا نمیشه متوجهش شد وقتی طرف داره همینطور توی رفتارای بدش و بدی کردن به بقیه بی وقفه پیش میره 

هیچ مانعی جلودارش نیس یا اگرم اتفاقی براش میفته که کسی متوجهش نیس و در اون حدم نیس که اونو متوقف کنه این چیزیه که منو به شک میندازه:(

سلام 

داخل یه تاپیک که راجب وسواس فکری بود نظرتون رو خوندم 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4