2777
2789

ای بابا

اره کوچولو کوچولو

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه موهای سرم. برای من معجزه بوده اون زمان خیلی لنگ بودم شاید الان مثلا ادم بگه برا بقیه اصلا چیز مهمی نباشه و عادی باشه ولی انقد استرس کشیدم

خودم اون زمان و درمونده بودم و خدارو صدا زدم و انگار اومد دستمو گرفت پا به پاماومد کمکم کرد. از امام ها نه فقط از ارتباط با خود خدا. ولی خب چون امام هارو دوست داره سعیمو میکنم که واسطه کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

معجزه زندگی من همسرم بود خیلی اتفاقات افتاد خیلی فرق ها و...که احتمان بهم رسیدن ما صفرررررررر بود خداشاهده...ولی بهم رسیدیم در کمال ناباوری..

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
مثلا چی

خوب نمره های درسی همین نمره تزم استادم لج کرده بود منو کم بده ۱۸ داد بعد سطح بندی شد و گفتن از ۱۸ تا ۲۰ عالیه و همون سطحو مینویسیم تو کارنامه و تز

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

نفرینم چیز عجیبیه نه؟ عین معجزه میمونه اونم مثلا مامانم گفت الهی بابابزرگت دیگه از سفر برنگرده و فرداش مرد شکر خدا. یا مثلا زنموم مادرمو اذیت میکرد چون بابام مریضه و عموم کمکمون میکرد یه هفته بعد شوهرش زمین گیر شد و کارش شده گریه.من خدارو هر لحظه تو زندگیم دارم میبینم دستاشو تو دستام حس میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید

نفرین گناه بزرگیه

من هیچوقت خودمو بین خدا و بندش قرار نمیدم

مادرشوهرمم باوجود همه بدیاش نفرین نکردم تابحال

چقد استادت سوخته بعدش

خیلییییی

قیافش تو عکسا معلومه

توی کل جلسه دفاع هم یک کلمه حرف نزد منتظر بود اوضاع از دست من دربره منو خراب کنه ولی من مسلط ارائمو ادامه دادم