2777
2789
عنوان

ردیاب خودرو جی پی اس مدل 058

1658 بازدید | 7 پست

این ردیاب خودرو دارای آنتن جی اس ام و جی پی اس داخلی و با ولتاژ کارکرد 8-36 ولت می باشد.از دیگر مزیت های این ردیاب قابلیت خاموش کردن خودور از راه دور بدون بعد مسافت می باشد.

این ردیاب برای خوردوهای شخصی و سازمانی استفاده می شود همچنین از مزایای کلی این دستگاه کاهش هزینه های سوخت و همچنین  آگاهی از موقعیت و وضعیت تمام خودروها بصورت آنلاین می باشد.

• ردیاب آنلاین خودرو توسط اینترنت و موبایل بدون محدودیت فاصله
  • بررسی و شبیه سازی کلیه مسیرهای پیموده شده توسط هر خودرو در بازه زمانی مورد نظر حتی در نقاط کور جغرافیایی
  • گزارش محدوده های جغرافیایی
  • خروجی گزارشات بصورت Exel
  • اطلاعات خودروها به مدت یکسال در سرور نگهداری می شود
  • دارای باطری پشتیبان جهت ردیابی در صورت قطع برق خودرو
  • دارای حافظه داخلی جهت ردیابی در نقاط کور مخابراتی
  • نمایش و گزارش ، مسافت طی شده و زمان های توقف
  • دارای آنتن داخلی
  • اعلام هشدار های سرعت غیر مجاز و توقف غیر مجاز و همچنین قطع برق
  • ردیابی همزمان و کنترل مداوم کلیه خودروها با استفاده از اینترنت, بگونه ای که آدرس دقیق و وضعیت هرخودرو بر روی نقشه درهر لحظه کاملا مشخص باشد. بعد مسافت هیچ محدودیتی جهت کنترل خودروها ایجاد نمی نماید
  • دارای دکمه SOS جهت استفاده در مواقع اضطراری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرکز تشخیص رنگ خودرو عبادی با پرسنل مجرب و دارای مدرک کارشناسی بین المللی خودرو از دانشگاه اکسفورد. همراه با صدور برگه کارشناسی معتبر و وکیوم دیگر نگران تشخص رنگ ماشین خود نباشد

تشخیص رنگ خودرو عبادی

تشخیص رنگ ماشین

تشخیص رنگ سیار

مرکز تشخیص رنگ خودرو عبادی با پرسنل مجرب و دارای مدرک کارشناسی بین المللی خودرو از دانشگاه اکسفورد. همراه با صدور برگه کارشناسی معتبر و وکیوم دیگر نگران تشخص رنگ ماشین خود نباشد

تشخیص رنگ خودرو عبادی

تشخیص رنگ ماشین

تشخیص رنگ سیار

من چند وقت پیش برای ماشین خودمون دادم یکی از شرکت ها نصب کردند به نظر من خیلی بهتر از دزدگیر  هست دلیلش هم اینه من چندین بار از نزدیک شاهد دزدیده شدن خودروی آشناها بودم که دزدگیر هم داشته ماشینشون. ولی ردیاب خوبیش این هست که سر و صدا نداره ( البته میتونی بگی آژیر هم بزارند ) و ماشینت هر جایی باشه راحت میتونی رو گوشی و کامپیوتر جاش و ببینی و صدای داخل ماشین و بشنوی و از حتی میتونی از راه دور ماشین و خاموش کنی و تا زمانی که خودت از گوشی دستور ندی ماشین روشن نمیشه تا اون موقع هم خودت یا پلیس بالا سر ماشین هست. راحت میتونم صدای داخل ماشین بشنوم بدون اینکه کسی متوجه بشه ردیابش هم خیلی ریز هست و جاش مخفیه حتی همسرم هم نمیتونه پیدا کنه. خلاصه ردیاب Gps خودرو خیلی خیلی بهتر از دزدگیر هست و همه جوره کارایی داره. ضمنا مدل هایی دیگری از ردیاب ها هستند که نیاز به نصب نداره و هم کوچک هستند و هم ضد آب و آهنربا هم داره یا ساعت مچی ردیاب دار هم هست اگه اطلاعات بیشتر خواستین میتونید از این شماره مشاوره بگیرین که برای من هم نصب کرده اند 02186081142 انواع دزدگیر و ردیاب ماشین و دارند 

ردیاب خودرو

ردیاب خودرو با کیفیت دستگاه کوچک و کم حجمی است که در خودرو نصب می شود. این وسیله مکان جغرافیایی مورد نظر و مسیر طی شده توسط خودرو و توقف خودرو را به کاربر نشان می دهد. به دودسته آفلاین و آنلاین تقسیم می شود. بعضی از ردیاب های خودرو شارژی هستند و برخی دیگر به برق خودرو وصل می شوند. دسته آفلاین نیاز به اینترنت همراه ندارد و اطلاعات را به صورت آفلاین به گوشی همراه شما پیامک می کند.