awesomeme مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1339 عنوان دلم شکسته 77 بازدید | 4 پست خیلی محتاج دعاتونم 💔دلم شکستهنه راه پس دارم نه راه پیشخدایا داری منو میبینی؟( چند روزه فقط دارم اینو تکرار میکنم)میشه با دلهای پاکتون واسه حاجتم دعا کنین ، من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارمبا دعای شما دلم آروم میگیره 1403/11/13 | 14:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
teachermo عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 182 به خدا توکل کن نازنینم مطمئنم بهترینها رو برات میخوادفقط صبوری کن انشاالله مشکلتون حل میشه
awesomeme مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1339 به خدا توکل کن نازنینم مطمئنم بهترینها رو برات میخوادفقط صبوری کن انشاالله مشکلتون حل میشه چقد صبوریچقدر از خود گذشتگیدیگه مطمئن شدم خدام منو نمیبینه
teachermo عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 182 چقد صبوریچقدر از خود گذشتگیدیگه مطمئن شدم خدام منو نمیبینه میدونم عزیزم خیلی سختهمنم مثل شما هستم تقریبا انقدر تو زندگی از خودگذشتگی و صبوری کردم که دیگه توانی برام نموندهولی وقتی به دخترم نگاه میکنم امیدوار میشم و با قدرت ادامه میدم چون دوست ندارم آب تو دلش تکون بخورههمش به خودم میگم بلاخره درست میشه مگه میشه خدا نبینه این همه ظلمی که در حقم شده
liliztory عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 535 آرزو میکنم برایت در پس تمام نرسیدن ها، نداشتن ها از یاد نبری رویاهای قشنگت را، که هر تمام شدنی به معنای پایان زندگی نیست...🫠یه روز اونجایی قرار میگیری کههمیشه ارزو داشتی:")🌝✨ بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..