2777
2789

حتما بدرد‌نمیخوره‌ وگرنه پدر‌بد‌ بچشو نمیخاد 

من‌دعا میکنم صلاح‌خدا دخیل باشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات با تجربه تره پس حتما چیزی می‌دونه جواب منفیه 

اگه واااقعا پسر خوبیه باید نشون بده عرضشو با دعا نمیشه که جادو کرد 

ان شاء الله خوشبخت بشی 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

حتما بدرد‌نمیخوره‌ وگرنه پدر‌بد‌ بچشو نمیخاد من‌دعا میکنم صلاح‌خدا دخیل باشه

نه خیلی پسر خوبیه خانواده خیلی خوبی هستن همه تعریفشونو میدن لج کرده همیشه اسنگارو میکننه هرکی میاد برام فکر نمیکنم میگه ن 

چرا شما دخترا اصرار به ازدواجی دارید که خانواده راضی نیستن حتما پدرت یه چیزی میدونه وگرنه چه فرقی بر ...

چه ربطی داره

پدره بیشتر میدونه یا دختره که چند سال ارزیابیش کرده از همه نظر پسندیدتش که قبول کرده بیاد خواستگاریش؟

بعضی پدرا تعصبی ان 

بابات با تجربه تره پس حتما چیزی می‌دونه جواب منفیه اگه واااقعا پسر خوبیه باید نشون بده عرضشو با دعا ...

عزیزمی❤️اولش سر کار بود انصراف زد بخاطر من باز رفت آزمون داد بره سر کار قبول شد خیلی پسر خوبیه واقعا عرضه داره 

چرا شما دخترا اصرار به ازدواجی دارید که خانواده راضی نیستن حتما پدرت یه چیزی میدونه وگرنه چه فرقی بر ...

بابام خانوادشو نمیشناسه همینطور گفت نه کاش تحقیق میکرد بعد میگفت نه الکی بدون هیچی میگه ن 

عزیزمی❤️اولش سر کار بود انصراف زد بخاطر من باز رفت آزمون داد بره سر کار قبول شد خیلی پسر خوبیه واقعا ...

خب پس ان شاء الله که خیره و امیدوارم قبول کنه اگه هم بهونه آورد جلسه های دیگه قرار بزارین تا جواب مثبت رو بده 😅

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بهش بگو هرجور هست نظر پدرتو جلب کنه توی همین جلسات اولیه و آشنایی :)

ان‌شاءالله که خیره و خوشبختی نصیبت بشه.

اگر آدم مناسبی انتخاب کردی و ازش کاملا مطمئنی، بجنگ براش. ببین اونم در عوض برات مبارزه می‌کنه؟!

اول منطقی تصمیم بگیر، بعد احساسی.