2777
2789
عنوان

خواهشا بهم بگین برای کادوی جاریم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 101 پست
مادر شوهرم که میگه یه کادو بسه ولی خودم نمیدونم اومدم تو نی نی سایت دیدم انگار کادوی پاگشا خیلی مده ...

درسته هست ولی ببین رسم ورسوم خودتون چیه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

والا ما رسم داریم برا پاگشا دعوت میکنن و کادو میدن نزدیکان مثلا یه تیکه از جهاز مثل مثلا پنکه کتری برقی و اینا

حالا جاری مثلا پارچه مجلسی گرون یا پول و سکه پارسیان اینا 

ولی تولد در حد شال شومیز اینا 

شما ببین رسم اونا چیه بالاخره از همین اول کدورت پیش نیاد بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کادوی تولدوبهش دادی یانه اگه ندادی نگه داردعوت کردنی بهش بده

نه ندادم امشبه تولدش و گفتن بیاییم ماهم .به نظرتون یه بهونه جور کنم نرم ؟

یا میفهمن زشته؟آخه چند وقتم هست میخوام برم خونه مادر بزرگم مریضه  خیلی .ولی میترسم ناراحت بشن .برادر شوهرم تا حالا خیلی کمک شوهرم کرده  البته غیر مالی نمیخوام ناراحت بشه.

والا ما رسم داریم برا پاگشا دعوت میکنن و کادو میدن نزدیکان مثلا یه تیکه از جهاز مثل مثلا پنکه کتری ب ...

والا این رسم توی شهر ما نیست .منم خودم هیچ کادویی نگرفتم .بهشم تا حالا فکر نکرده بودم .نی نی سایت اومدم دیدم چقدر مده انگار 

والا این رسم توی شهر ما نیست .منم خودم هیچ کادویی نگرفتم .بهشم تا حالا فکر نکرده بودم .نی نی سایت او ...

البته به وضعیت مالی خودت هم ببین اگر سختته یه حور دیگه باید تصمیم بگیری چاره نیست

ببین بنظرم برای تولد یه چیز کوچولو بگیر پرتوقع نشه از همین اول مثلا یه روسری بده کادو بزرگه رو بزار برای پاگشا که بعدها هم بگی من احترام زیاد گذاشتم و کادو گرون دادم پاگشا رو حسابی تحویل بگیر خلاصه یباره دیگه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

نه ندادم امشبه تولدش و گفتن بیاییم ماهم .به نظرتون یه بهونه جور کنم نرم ؟یا میفهمن زشته؟آخه چند وقتم ...

گلم بهتره باهمسرت مشورت کنی ببین اون چی می گه من عروس داداشمو پاگشا کردم شامم مفصل بود ۳نوع غذا وفینگر چندنوع ساد ومخلفات دیگه چون زیاد خرج کرده بودم برای شام مهمونامم زیاد بودن نزدیک ۳۰تومن بیشتر خرجم شد یه سگه گرمی ام گذاشته بودم کادو  بدم پسرداداشم دیگه راضی نشددیگه نزاشت بدم دست خانمش ولی خانمش نفهمید همسرش نزاشت بدم ولی می گم من که این همه هزینه کرده بودم کاش می دادم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

برا ما مد نیست از قدیما بوده

منظورم همونه عزیزم .میخواستم  یعنی  بگم مانداشتیم نمیدونستم چه کلمه ای بگم گفتم مد فکر کنم  کلمه درستش فراگیره .یعنی خیلی جاها هست ولی اینجا نیست .