2777
2789
عنوان

خواهشا بهم بگین برای کادوی جاریم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 101 پست
نه واقعا نیمخوام حس کنه براش کم میزارم ولی خب نمیخوام هم توقع اشتباهی ایجاد بشه که بعدا پشیمون بشم.آ ...

حرفت کاملا درسته عزیزم

لطف امروزت میشه وظیفه فردا 

هر چی در توانت هست براش بگیر 

مهم محبت و ارزشی هست که براش قائل میشی وگرنه تو اصلا وظیفه ای نداری

ب نظر من همیشه اولین ها تو خاطر آدم میمونه اینجور رابطه هم گرم تر و بهتر میشه تولد ک کادو جداست دعوت ...

فعلا که بدتر گیج شدم نمیدونم برای تولدش کادو بهتر بدم یا پاگشا ؟ولی خب دوتا یه کم زیاد نمیشه به نظرتون ؟کادو عقدم دادم .اصلا اهل به رو آوردن نیستم .ولی نمیخوام توقع ایجاد بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میگفتم مادرشوهرم دعوتیش رو کنسل بکنه و همگی بیان خونه ما!اینجوری هم تو خونت براش تولدگرفتی(خودت بلدی کیک بپزی؟!)هم شام دادی و قضیه کادو تولد حل شده!هم مادرشوهر خوشحاله که مهمانی دادن براش کنسل شده و...

من بودم میگفتم مادرشوهرم دعوتیش رو کنسل بکنه و همگی بیان خونه ما!اینجوری هم تو خونت براش تولدگرفتی(خ ...

دیگه دیر شده امشبه .آخه به منم تا الان نگفتن میخوان تولد بگیرن .تازه فهمیدم نمیدونم چه کنم .کادو رو برای پاگشا خریدم .چون دیدم خیلی جاها رسمه

میتونی شومیز رو برای تولدش بده و اون یکی رو با ۵۰۰ پول برای پاگشا،ما هم رسم داریم هم جاریمو هم زنداد ...

اخه شومیز برای وست هستش .نمیشه از هم جدا بدم .500 تومنو کارت هدیه کنم بدم زشته؟

فعلا که بدتر گیج شدم نمیدونم برای تولدش کادو بهتر بدم یا پاگشا ؟ولی خب دوتا یه کم زیاد نمیشه به نظرت ...

ن آخه دیگه قرار نیست کادو بدی تا بعد عروسی برا تولدش همونا ک گرفتی رو بهش بده برا دعوتی کارت هدیه ۱ میلیونی