برادر شوهرم دو سه ماه عقد کردن .عروس خانم مال شهر دیگه ای هستن و الان که بین ترم دانشگاهشه اومدن خونه مادر شوهرم .تولدش هم هست .من برای تولدش یه کادوی خوب گرفتم .بعدش باید خونمون هم دعوتش کنم.به نظرتون باید بازم کادو بدم ؟برای عقدشون هم یه ربع سکه دادیم .
ب نظر من همیشه اولین ها تو خاطر آدم میمونه اینجور رابطه هم گرم تر و بهتر میشه تولد ک کادو جداست دعوت ...
فعلا که بدتر گیج شدم نمیدونم برای تولدش کادو بهتر بدم یا پاگشا ؟ولی خب دوتا یه کم زیاد نمیشه به نظرتون ؟کادو عقدم دادم .اصلا اهل به رو آوردن نیستم .ولی نمیخوام توقع ایجاد بشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بودم میگفتم مادرشوهرم دعوتیش رو کنسل بکنه و همگی بیان خونه ما!اینجوری هم تو خونت براش تولدگرفتی(خودت بلدی کیک بپزی؟!)هم شام دادی و قضیه کادو تولد حل شده!هم مادرشوهر خوشحاله که مهمانی دادن براش کنسل شده و...