2777
2789

دعوا سر نیم وجب دخترس، قبلا با وحید بوده ولش کرده رفته با فرزاد ، در گوش فرزاد وحید یچیزی گف دعواشون شد با مشت چندتا زد تو سر وحید و هولش داد ماشین زد بهش

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قبلا دوس دهترش بود کات کرده بودندرگیر شدن باهم بعد اون هولش داد سمت خیابون ماشین اومد لهش کرد

سر دختره درگیر شدن؟

نگار انگار اصلاً براش مهم نیست🥺

نگار قبلا دوست وحید بوده که کات کرد و با فرزاد دوست شد 

فرزاد و وحید بچه محل بودن و همیشه با هم رقابت داشتن و یجورایی دشمن هم بودن

دوستای وحید هی تو‌گوش وحید خوندن که حال فرزاد رو بگیر 

اونام دعواشون شد، وحید یه چیزی راجع به نگار تو گوش فرزاد گفت که فرزاد کنترلش رو از دست داد و اپل حسابی پسره رو‌کتک زد بعدم هلش داد، شانس همون لحظه یه ماشین زیرش گرفت 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

نگار به وحید گفت چون لات بازی در میاوردی و اخلاقت خوب نبود ولت کردم، واقعا هم وحید و داداش هاش و دوستاش همه چاقو کش و‌لات و قمه بدست هستن 

ولی فرزاد و دوستاش یه گروه موزیک داشتن و از لحاظ اخلاق و فرهنگ خیلی بالاتر از وحید و اطرافیانش هستن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

نگار قبلا دوست وحید بوده که کات کرد و با فرزاد دوست شد فرزاد و وحید بچه محل بودن و همیشه با هم رقابت ...

من میگم احتمالا شاااااید وحید هنوز زندست برای همین اسم فیلم رو گذاشتن جان سخت 

نگار به وحید گفت چون لات بازی در میاوردی و اخلاقت خوب نبود ولت کردم، واقعا هم وحید و داداش هاش و دوس ...

هر چی باشه آدم کشتن ولی اصلااا عین خیالشون نیست و براشون مهم نیست یه نفرو کشتن انگار یه باند آدم کش هستن که مرگ دیگران براشون مهم نیست . بنظرم فیلم نامش باگ داره و یه جورایی داره قتل رو سفید سازی میکنه و گروهی که یک نفرو کشتن مظلوم جلوه میده . 

من میگم احتمالا شاااااید وحید هنوز زندست برای همین اسم فیلم رو گذاشتن جان سخت

بعیده ، چون خاکسپاری رو نشون دادن 

هر چی باشه آدم کشتن ولی اصلااا عین خیالشون نیست و براشون مهم نیست یه نفرو کشتن انگار یه باند آدم کش ...

چرا روز اول که همشون خیلی حالشون خراب بود، وقتی رفتن بیمارستان و فکر کردن وحید زنده میمونه عادی شدن 

بعد که مرد دیگه فکرشون فقط شد اینکه فرزاد رو نجات بدن. 

از طرفی فرزاد یا دوستاش که نقشه برای کشتن وحید نداشتن. برعکس وحید و اون دوستای ارازل اوباشش بودن که دنبال دعوا و حالگیری و عقده خالی کردن بودن

البته این نظر منه که به خاطر شخصیت پردازی سریال به وجود اومده.. رفتارای وحید و دوستاش و حامد که راه به راه میاد عربده کشی و قمه کشی و‌خونه آتیش میزنه و هیچکس هم کاریش نداره و حتی دامادشون رو که میبینم نمیتونم هیچ حقی بهشون بدم . برعکس دوستای نگار و فرزاد که  خانواده هاشون با اخلاق تر و  آروم تر و انسانی تر برخورد میکنن

چرا روز اول که همشون خیلی حالشون خراب بود، وقتی رفتن بیمارستان و فکر کردن وحید زنده میمونه عادی شدن ...

اونا نگران مرده بودن وحید برای خود وحید نبودن . نگران این بودن که نکنه بمیره برا خودشون دردسر میشه . حتی تو یه سکانسش فرزاد گفت خودم خوانوادمو و نگار بدبخت کردم اشاره ای به خونواده مقتول نکرد .

ببینید زمانی که یک نفر یک کاری انجام میده تنها مسئول خودشه . من یکی بیاد حتی بهم فحش بده باید بکشمش ؟ به هر حال دیگه به دست فرزاد مرده اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم که شما میگی تو خیابون بریم آدم بکشیم هی بگیم ما که قصدمون عمد نبوده😂 اینجوری خیلی از کسایی هم که عمدی کشتن میگن ما غیر عمد بود کارمون .