2777
2789
عنوان

عروس هلندی

56 بازدید | 7 پست

یه عروس هلندی از یکی اقوام گرفتم تازه فکر کنم دوماهش باشه اونا خودشون عروس هلندی  داشتن بچه اشونو دادن به ما هدیه 

بعد میخوام اطلاعات بهم بدید اگه دارید چکار کنیم غریبی نکنه و نترسه بعد گردنشو صاف میکنه همش رو به بالا یعنی چی؟ موهای سرشو صاف میکنه زیاد حرفم نمیزنه 

چکار کنم باهامون اوکی بشه اولاش میرفتم سمتش میترسید میرفت اونور تر یا روشو بر میگردوند الان بهتر شده

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردن و تاجشو صاف کنه یعنی می ترسه و احساس خطر می کنه، بهش محبت کنی و قربون صدقه ش بری می فهمه که مح ...

محبت میکنم همش دارم قربون صدقش میرم اما چون میترسم نمیارمش بیرون چون پرواز کنه نمیتونم بگیرمش شب بابام بیاد میارش بیرون بعد با نوکشو میسابه رو هم این یعنی چی؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
عزیزم خب چرا از مادر جداش کردید اجازه میدادید بزرگ‌تر بشه

خودشون قبلا آوردن برام تازه اونموقع بچه تر بود من گفتم الان نیار یه چند وقت دیگه بیارش ک دیروز برام آوردنش بعد راهشون دوره نمیتونستن دیگ بیارن میگفت عادت کنه به ما دیگه نمیاد پیشتون الان بچه است بهتره

چی شد عروست بهتره؟

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

چی شد عروست بهتره؟

منکه ازش میترسم اما با آبجی کوچیکم خو گرفته خیلی بهتر شده میاد روسرش میشینه و اینا قبلا اصلا روسر کسی واینمیستاد