2789
عنوان

مهریه

567 بازدید | 3 پست

سلام دوستان . مهریه من 14 سکه است و یه خونه که تو شهرستان بود و فروختمش 120 تومن . قبل عقد از شوهرم پرسیدم مهریه خواهرات چیه گفت نمیدونم . الان که ازدواج کردیم میگه 700 تا سکه . من با شوهرم اختلاف ندارم اما ازش ناراحتم که بهم نگفته . عروسی منو گفتن نمیشه اهنگ باشه ما فامیلامون حساسن الان میبینم تو عروسی خواهر شوهرم بزن و برقص بوده اساسی . ناراحتم که شوهرم به من الکی گفته بود . اصل ماجرا از رییس بازی و دستورات اونا رو مو به مو اجرا کردن توسط شوهرم ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نکردن ولی خونه رو به نامم کردند نقد و ازش اجاره میگرفتم و الانم فروختمش پولش دست خودمه

بیخیال ناراختی نداره.همه کم و بیش این مسائل را دارن.منم شبیه این البته یه مدل دیگش برای ازدواحمون پیش اومد.الانم بعد چند سال مدلای دیگش پیش میاد ولی کم رنگش کن واسه خودت که زندگیت به هم نریزه.من مادر شوهرم مثل زنای قدیمی فکر می کرد انتظار داشت من برم براش خونه تکونی کنم'هر سال هم میگفت.یا می گفت من باید بازنشست بشم دیگه غذا درست نکنم.یا خیلی کارای دیگه سبزی پاک کردن و ... ولی الان یه سری از کارهای جاریم هم انجام میده خودش.حتی مهمان داره براش غذا درست میکنه