2821
2789
عنوان

خاستگارم

218 بازدید | 9 پست

بچها این قضیه واسه دوستمه 

خودش و یه پسری عاشق همن فقط پسره الان پول نداره بیاد خاستگاری یه مقدار داره میخواد اول ماشین بخره 

ولی خانواده هاشون در جریانن مامان پسره گفت بیا عید واسش چیز بخریم بریم خونشون ولی پسر گفت اول تا ماشین نخرم نمیتونم برم خاستگاریش فردا چجوری میخوام ببرمش  بیرون مامانشم گفته باشه اول ماشینتو بخر بعد یه مقدار دیگه پول پس انداز کن واسه  حلقه و اینا که بریم خاستگاری 

بنظرتون حرف پسر درسته ؟ تا ماشین نخرم نمیرم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس میکنم حق داره

پسرا وقتی وسیله دارن یه جور دیگه حس مردونگی دارن. نامزد بازی و دور دور ام دوست دارن. حس بدیه واسشون بدون وسیله موندن

عجیبه که خانوادش حمایتش نمیکنن، حتی برای انگشترم خودش باید پس انداز کنه

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
حس میکنم حق دارهپسرا وقتی وسیله دارن یه جور دیگه حس مردونگی دارن. نامزد بازی و دور دور ام دوست دارن. ...

اره بعدم میدونی سنشون کمه بخاطر همین پسره زیاد پس انداز نداره نمیدونم چرا پدرش حمایتش نمیکنه

اره بعدم میدونی سنشون کمه بخاطر همین پسره زیاد پس انداز نداره نمیدونم چرا پدرش حمایتش نمیکنه

بنده خدا

ناراحت میشم واسه این مدل پسرا

خدا کمکشون کنه

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

منم بایکی بخاطر همین شرایط تموم کردم 

ادم باید منطقی باشه اخه رابطه ای ک هدف دار نباشه به چه درد میخوره؟؟ پسره سنش کم بود و هنوز نه ماشین نه خونه نه کار داشت منم تو دلم کفتم با این به جایی نمیرسم قبل اینکه وابسته هم شیم تموم کردم

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
منم بایکی بخاطر همین شرایط تموم کردم ادم باید منطقی باشه اخه رابطه ای ک هدف دار نباشه به چه درد میخو ...

خونه داره ماشینم عید میخره 

بعدش یکم دیگه صبر کنن بقیشم جور میشه 

بعدم میدونی اینا دیگع خیلی وابسته هم شدن خیلی همدیگه رو دوست دارن 

2825
2823
2791
2779
2792