2777
2789
عنوان

ناپدید شدن خط تی بی بی چک😳😳😳

581 بازدید | 18 پست

دو روز به موعدم مونده ولی خیلی علایم دارم و حتی ده روز پیش لک دیدم که بی سابقه بود وسط سیکلم لکه بینی داشته باشم

بی بی چک گذاشتم همون لحظه که ادرار به خط تی رسید پررنگ شد و خط سی هم پررنگ شد بعد که ادارار خشک شد خط تی کامل محو شد حتی هاله هم نداشت

کسی تجربه مشابه داشته نتیجه اش چی بوده

خیلی بی بی چک استفاده کردم انواع مارک ها ولی تا به حال همچین موردی ندیده بودم 

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این ماه اقدام داشتم 

قرص لتروزول و دگزامتوزون مصرف کردم  امکان بارداری چقدره با این قرصا ؟؟ امکان داره باردار شده باشم ؟؟ فولیکولم ۱۸ بود و سیکلمم ۲۸روزه 

۴روز مونده به موعدم و بی بی بزنم نشون میده ؟

امروز روز ۲۴پریودیم میشه  

دیشب خواب دیدم بی بی زدم ۲تا خط افتاده 🙂

خراب بوده

تاریخ داشت ولی احتمالا خراب بوده تا حالا ندیده بودم اینطوری بشه

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
من این ماه اقدام داشتم قرص لتروزول و دگزامتوزون مصرف کردم امکان بارداری چقدره با این قرصا ؟؟ امکان ...

بذار از موعدت بگذره بعد سخته ولی اگه بی بی منفی ببینی بیشتر اذیت میشی روزها برات دیرتر میگذره ولی به اشتیاق دیدن بی بی مثبت روزها سریع تر رد میشن انشاالله که یه نی نی سالم داشته باشی و بغلش کنی 🙏🙏🙏🧿

خراب بوده

احتمالا حال فردا دوباره تست میکنم توکل برخدا

بذار از موعدت بگذره بعد سخته ولی اگه بی بی منفی ببینی بیشتر اذیت میشی روزها برات دیرتر میگذره ولی به ...

امکان داره با این قرصا باردار شده باشم ؟؟

انشالله هرچی خدا بخواد ایشالله خدا اول به کسایی که خیلی سال بگه دارن نشدن بده بعدشم به ما 🙂

امکان داره با این قرصا باردار شده باشم ؟؟انشالله هرچی خدا بخواد ایشالله خدا اول به کسایی که خیلی سال ...

من تجربه استفاده از قرص ندارم نمی دونم