2777
2789
عنوان

خیلی بدشدم خیلی

129 بازدید | 12 پست

ازصبح که بیدارمیشم همینطور جام ولو چسبیدم به شوفاژ توگوشی 

همه کارا زندگیم مونده ظرفا نشسته خونه به هم ریخته فقط نزدیک ظهر بلند میشم یه غذایی واسه دخترم درست میکنم ازمدرسه میاد

الان باید میرفتم بیرون هم خرید داشتم هم باید پسرمو میبردم درمانگاه واسه قدووزن 

ولی اصلا ازجام نمیتونم بلند بشم. غلظت خون هم دارم نمیدونم حالا واسه غلظت خونه. تنبلیمه یا افسردگی گرفتم که اینجورشدم که حتی بیرونم بخوام برم دوست ندارم واعصابم میریزه به هم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم اینطوریم ولی باردارم همش خستم استراحت مطلقم شدم کلا نمیتونم پاشم 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

منم اینطوریم ولی باردارم همش خستم استراحت مطلقم شدم کلا نمیتونم پاشم

منم همینطورم همش خستم انگار یه کوهو جابجا کردم بعد وقتی هم بلند میشم یه کاری انجام بدم یجوری به نفس نفس میوفتم وسرم همش گیج میره

دوس دارم ولی نمیتونم 😔بدترازهمه ظرفامه الان دخترمم میاد میگه مامان چرا ظرفارونشستی

میدونم چی میگی منم انگار به پاهام وزنه وصل کردن ولی هی خودمو مجبور میکنم و میگم پاشو 

بهم ریختگی خونه خیلی تو روح و روان بچه اثر میزاره 

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

میدونم چی میگی منم انگار به پاهام وزنه وصل کردن ولی هی خودمو مجبور میکنم و میگم پاشو بهم ریختگی خونه ...

واقعا همینطوره من دیگه نزدیکای اینکه دخترم میخواد بیاد بلند میشم هول هولکی کارامو میکنم

منم همینطورم همش خستم انگار یه کوهو جابجا کردم بعد وقتی هم بلند میشم یه کاری انجام بدم یجوری به نفس ...

چون همش استراحت میکنی بدنت عادت کرده اگه میتونی در طول روز یرب ورزش کن تو خونه یا راه برو 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

واقعا همینطوره من دیگه نزدیکای اینکه دخترم میخواد بیاد بلند میشم هول هولکی کارامو میکنم

اگه دوست داری لیست کارهات رو بده باهم شروع کنیم انگیزه میگیری اینجوری

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

اگه دوست داری لیست کارهات رو بده باهم شروع کنیم انگیزه میگیری اینجوری

عزیزم میدونی من جارو هروقت لازم باشه میکنم. سرویساهم همیشه تمیز. لباساهم وقتی کلی جمع میشه میریزم ماشین. غذا هم اگه روبه مرگم باشم به خاطر بچه ها پامیشم درست میکنم مشکلم فقط ظرفا هست خجالت اوره ولی من دوروز یبار ظرف میشورم همیشه یه عالمه ظرف نشسته روکابینتا وتوظرفشویی جمعه هردفعه به تعدادی که میخواهیم غذا بخوریم میشورم حتی اگه همشم بشورم بازکلی ظرف نشسته جمع میشه