2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

252 بازدید | 14 پست

تو اصلا زندگی مشترک واست مهم نیست 

چون بهش گفتم دوست دارم ادامه تحصیل بدم و بعد از زایمان دوباره برم سرکار 

میگه ادامه تحصیل نده چون میخوای باردار بشی، بچه دار هم که شدیم بشین تو خونه و بچه داری کن یا شغلی داشته باش که تو خونه باشی و میخوای بری بیرون ( بخاطر بچه)

منم بهش گفتم بجای این حرفها بهم اعتماد کن، بهم بها بده، حمایتم کن ، بعد اگر نتونستم هندل کنم بگو نمیتونی 

نه که همش مخالفی و نه میاری 

مگه من نیستم حمایتت میکنم، هواتو دارم، تشویقت میکنم به هدفات برسی، توام حمایتگر باش 

دیگه هیچی نگفت 🙂

شغل نیمه وقت لازمه برای هر خانمی و روی هیچ مردی حتی اگر نور چشم آدم هم باشه نباید برای همیشه حساب باز کرد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همینو بگم که شوهر سهله بخاطر بچه هم از هدفات نگذر همون بچه بزرگ بشه نمیگه دستت درد نکنه که منو بزرگ کردی میگه عرضه داشتی میرفتی دنبال هدفات و شغل خودت 

شوهر که دیگه پسر مردمه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

میخواد فقط خوش پیشرفت کنه ؟تو ی زن اویزون و وابسته بمونی 

یکم‌ مراقب خودخواهی شوهرت باش ده سال دیگه پشیمون نشی چرا خودت فدای پیشرفت بنفر دیگه کردی 

شوهرت حتی از این مرداس خودش‌پیشرفت کنه همچیو برای خودش میخواد حتی ممکنه چیزی بنامت نکنه یا تو داشته هایی که توام سهیم هستی شریکت نکنه  بعد چند سال، با همین حرفا همیشه خامت کنه 

بری سرکار نمیتونی بچه داری کنی؟ 😕چه حرفا میزنه خوب جواب دادی عزیزم اصلا اجازه نده جلوی ادامه تحصیل ...

بله متاسفانه رو بچه خیلی حساسه ، میگه نباید چند تربیته بشه

بهش گفتم میزارمش پیش مامانم

الان که اصلا بچه نداریم ، واسه بعد ها میگه 

واقعیت من دوست ندارم چشمم به دست شوهرم باشه 

الآنم که شاغلم خیلی کمکش میکنم ، با هم زندگیمونو جلو می‌بریم 

میگه زمانی که وضع مالیم خوب شد تو دیگه بشین خونه بچه داری کن یا برو باشگاه و کلاس زبان و .... به خودت برس 

نمی‌خوام پیر بشی

شغل نیمه وقت لازمه برای هر خانمی و روی هیچ مردی حتی اگر نور چشم آدم هم باشه نباید برای همیشه حساب با ...

منم دقیقا واسه همین میگم 

وگرنه کی بدش میاد واسه خودش راحت زندگی کنه

همینو بگم که شوهر سهله بخاطر بچه هم از هدفات نگذر همون بچه بزرگ بشه نمیگه دستت درد نکنه که منو بزرگ ...

دقیقا 

به شوهرم گفتم دوست ندارم عمرم الکی بگذره، من یکبار زندگی میکنم و اونجوری که بخوام عمرمو میگذرونم 

منم دقیقا واسه همین میگم وگرنه کی بدش میاد واسه خودش راحت زندگی کنه

آفرین 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
میخواد فقط خوش پیشرفت کنه ؟تو ی زن اویزون و وابسته بمونی یکم‌ مراقب خودخواهی شوهرت باش ده سال دیگه پ ...

من که به حرفش گوش نمی‌دم و علنن بهش گفتم من نمی‌خوام عمرم به بطالت بگذره 

گفتم نمی‌خوام چشمم به دست تو باشه ، دلم می‌خوام فعال باشم و زندگی سرزنده ای داشته باشم ، اگر بمونم تو خونه افسرده میشم 

گفت خب برو باشگاه، کلاس زبان و ..... یا هر وقت وضعم خیلی بهتر شد برو دانشگاه ( وقتی دیگه خیالش راحت شد از بچه ها) 

اما قبول نکردم و گفتم حمایتم کن ، کمکم کن تو زندگیم حالم خوب باشه اگر من حالم بد باشه، کل زندگیتو بچه هات هم حالشون بده ، دیگه هیچی نگفت 

بله متاسفانه رو بچه خیلی حساسه ، میگه نباید چند تربیته بشهبهش گفتم میزارمش پیش مامانمالان که اصلا بچ ...

ععزیزم این همه خانم شاغلم بچه هاشون هم به شدت با ادب و باتربیت هستن هم موفقن 

تازه ساعت کاری های طولانی مثل پزشکی و پرستاری

باید تربیت بچه مدیریت بشه اینجوری بچه درست بزرگ میشه 

قبل اینکه بچه دارربشید یه دوره تربیت فرزند رو برید شرکت کنید همسرتون هم قانع میشه که همراه سرکار شماهم میشه فرزندتون تربیت درستی داشته باشه

کارهم اگه کار مورد علاقتون باشه ادم پیر که نمیشه هیچ حال روحیش هم خوبه 

ععزیزم این همه خانم شاغلم بچه هاشون هم به شدت با ادب و باتربیت هستن هم موفقن تازه ساعت کاری های طولا ...

خب دقیقا حرف منم همینه 

من اگر شغل خوبی پیدا کنم که یه شیفت کاری باشه حتما بعد از بچه دار شدن هم شاغل خواهم بود 

دقیقا به شوهرم گفتم دوست ندارم عمرم الکی بگذره، من یکبار زندگی میکنم و اونجوری که بخوام عمرمو میگذرو ...

آفرین دیگه لازم نیست زیادی بهش توضیح بدی برو دانشگاهتو ثبت نام کن و کلاساش رو شرکت کن در مسیر شغل آینده ات هم تجربه کسب کن و ادامه بده هیچ چیزی مهم تر از هدفت برات نباشه هیچ کس حق تعیین تکلیف برا خانم ها رو نداره

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
آفرین دیگه لازم نیست زیادی بهش توضیح بدی برو دانشگاهتو ثبت نام کن و کلاساش رو شرکت کن در مسیر شغل آی ...

باشگاه که میرم 

کلاسهایی که لازمه واسه شغلمم میرم و مدرکشو گرفتم 

مونده زبانمو ادامه بدم که اونم برنامه م واسه بعد از عید هستش و ادامه ش میدم 

میمونه شغلی که منتظرم واسم اوکی بشه ، ادامه تحصیل هم حتما حتما چه قبل از بچه دار شدن یا بعدش باشه واسم مهم نیست، حتما ادامه میدم