2777
2789
عنوان

عفونت مکرر

287 بازدید | 26 پست

دخترا برایی عفونت مکرری که رنگش زرد/ سبز ایناست و خارش و سوزشم نداره و دوساله با هیچ دارویی نرفته چی پیشنهاد میدید هرچی دکتر میرم فایده نداره اصلااااا

دمنوش برای عفونت هم بگید که خودتون نتیجه گرفتید من بابونه رو شنیدم 

ببین من ۷..۸ ساله درگیر همینم دقیقا

خوبم نمیشه

سری اخر ۱۲ عدد امپول زدم

بازم هیچی

پاپ اسمیر و تست اچ پی وی هم دادم

اونم اکی بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ببین من ۷..۸ ساله درگیر همینم دقیقاخوبم نمیشهسری اخر ۱۲ عدد امپول زدمبازم هیچیپاپ اسمیر و تست اچ پی ...

م

منم پاپ و اچ پی وی دادم اوکی بود خداروشکر فقط تچی پاپ التهاب شدید زده بود که اون دارو خوردم حل شد ولی عفونته نمیره روانیم کرده بخدا تو عفونتت چه شکلیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنم پاپ و اچ پی وی دادم اوکی بود خداروشکر فقط تچی پاپ التهاب شدید زده بود که اون دارو خوردم حل شد و ...

دقیقا عین شما

سبز یا زرد

بدون درد بدون خارش

بدون سوزش و حتی بدون بو

فقط رنگ داره

و گاهی التهاب دهانه رحم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دقیقا عین شماسبز یا زردبدون درد بدون خارشبدون سوزش و حتی بدون بوفقط رنگ دارهو گاهی التهاب دهانه رحم

منممممم بو نداره اصلا فقط هروقت میرم معاینه التهاب اگر دارو مصرف نکرده باشم دارم من از دو سال پیش نامزد کردیم رابطه داشتیم گرفتم پارسالم جدا شدم از نامزدم و یک ساله رابطه هم ندارم اما فایده نداره اصلا دارو هرچیییی بگی مصرف کردم لاکتوفم و اینا هم مصرف کردم خوب نمیشه لعنتی  کلافم کرده دیگه باز تازگی مییخوام برم کشت ترشحات بدم شما کشت ترشحات واژن انجام دادی؟

منممممم بو نداره اصلا فقط هروقت میرم معاینه التهاب اگر دارو مصرف نکرده باشم دارم من از دو سال پیش نا ...

اره اونم انجام دادم حتی🥲

اخر این ماه باز باید برم معاینه

حقیقتا خسته شدم

یسری ۴ سال ولش کردم محل ندادم

زخم گرفتم

اما زخم با ۱ دوره انتی خوب شد

اره اونم انجام دادم حتی🥲اخر این ماه باز باید برم معاینهحقیقتا خسته شدمیسری ۴ سال ولش کردم محل ندادم ...

کشت واژن برا چیه؟ چه فایده ای داره؟

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

کشت واژن برا چیه؟ چه فایده ای داره؟

نوع عفونت رو شناسایی کنن

اره اونم انجام دادم حتی🥲اخر این ماه باز باید برم معاینهحقیقتا خسته شدمیسری ۴ سال ولش کردم محل ندادم ...

بخدا روانی شدم روانی حتی دیگه فکرای عجیب غریب میزنه به سرم نکنه نتیجه تست اچ پی ویم اشتباه بوده و خدایی نکرده اچ پی وی دارم که این عفونت خوب نمیشه یعنی تمام فکر و ذهنمو این عفونت درگیر کرده 

کشت که انجام دادی اون مشخص نکرد عاملش چیه ؟ با داروهای بر اساس اونم خوب نشد؟🥲

من دیگه اخرین امیدم همین لعنتی کشت ترشحات بود که تو میگی با اونم خوب نشدی🥲

بخدا روانی شدم روانی حتی دیگه فکرای عجیب غریب میزنه به سرم نکنه نتیجه تست اچ پی ویم اشتباه بوده و خد ...

نه ببین حتی با همین وضع من حامله شدم زایمانم کردم

میگم شاید ب صورت طبیعی رنگ ترشحاتمون همینه

قشنگ خل شدم دیگه

بخدا روانی شدم روانی حتی دیگه فکرای عجیب غریب میزنه به سرم نکنه نتیجه تست اچ پی ویم اشتباه بوده و خد ...

منم ۸,۹ ساله همینم دوبارم اچ پی وی دادم چند بار پاپ اسمیر دادم خوب نمیشم یه مدت خوبم ولی باز شروع میشه.. الان امروز دوباره میخوام برم پاپ اسمیر بدم دعا کنید مشکلی نداشته باشم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

نه ببین حتی با همین وضع من حامله شدم زایمانم کردممیگم شاید ب صورت طبیعی رنگ ترشحاتمون همینهقشنگ خل ش ...

دکتر به من گفت تو بدنت خیلی حساسه دیدی بعضی ادما ریشه دستشونو میکنن سریع عفونت میکنه داغون میشه یکی میکنه هیچیش نمیشه گفت تو از اون حساسایی سریع بدنت واکنش نشون میده 

ولی هر بار دکترا منو معاینه کردن گفتن عفونتت شدیده 

منم ۸,۹ ساله همینم دوبارم اچ پی وی دادم چند بار پاپ اسمیر دادم خوب نمیشم یه مدت خوبم ولی باز شروع می ...

توی پاپ اسمیرای قبلیت التهاب نداشتی؟

نه ایشالا اوکیه 

دکتر به من گفت تو بدنت خیلی حساسه دیدی بعضی ادما ریشه دستشونو میکنن سریع عفونت میکنه داغون میشه یکی ...

دقیقا ب منم گفتن