2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت اجیل وفلان ن

اما لباسو اینام ک تهیه کردم قشنگ ازشون باخبرم وحشتناک گرونی

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

من جایی نمیرم کسی هم نمیادچیزی هم نمیخرمعید کاملا مث روزای عادیه برامفقط اگه سعادت داشته باشم یه چن ...

تنها زندگی میکنی؟خاهر،برادر؟هیشکی نمیاد ینی؟

الان خرید عیدتو کردی؟

بلی

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

آجیل که سربه فلک می‌کشه هرساله بدتراز پارسال لباس و کفش  مجبوری واسه بچه ام میخریم من معمولا سفارش میدم خیلی کمتر به صرفه تر از بازار چی الکی گرون میکنن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اجیل کیلو۱/۲۰۰

شکلات کیلو ۱/۵۰

من جنس خوب ها گفتم که خودمون خرید داریم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

از کدوم پیج سفارش میدی

اینستا ندارم روبیکا دوسال دارم خوبه راضیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز