2821
2789
عنوان

حالم خوب نیس

99 بازدید | 16 پست

همه زندگیم انگار به بن بست خورده 

تو همه زمینه ها دارم باخت میدم . همش پشت سر هم بدبیاری . دیگه نمی تونم نمی کشم 

جای دیگه ای نیست برم حرف بزنم 🤦🏻‍♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان فامیل های پدر میگن برو پیش دعا نویس

فامیل های مادر میگن عمه هات چشمت کردن

ببین انشالله درست میشه همچی ما خودمون اینقد سختی کشیدیم و هنوزم سختی هامون رو هست ولی با صبر تونستیم اوضاع رو  روبه راه کنیم توهم به خودتت انرژی منفی نده هی بگو درست میشه این انرژی منفی ها جذبت میشه و هی بد بیاری بیشتر میاری

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

هیی برام دعا کن کل انگیزه زندگیم رو از دست دادم .

حس خیلی بدیه امید زندگیتو از دست بدی

امیدوارم واقعا حالت بهتره بشه منم خیلی تو فشارم از لحاظ درسی و حال خودم و خانواده ولی خب الهی شکر یکی هست که حالمو خوب میکنه امیدوارم واسه تو هم اینجوری بشه🫶🏻

الان فامیل های پدر میگن برو پیش دعا نویسفامیل های مادر میگن عمه هات چشمت کردنببین انشالله درست میشه ...

هیی یعنی ممکنه کسی برام دعا نوشته باشه ؟

چون ببین یهویی همه چی در عرض ۳ ماه خراب شد . اخلاق یکی عوض شد . یکی از اعضای خانوادم سرطان گرفت . خودم درسی مالی روحی روانی داغون شدم . 

حس خیلی بدیه امید زندگیتو از دست بدیامیدوارم واقعا حالت بهتره بشه منم خیلی تو فشارم از لحاظ درسی و ح ...

خیلی تا امید شدم احساس می کنم خدا باهام لج کرده🥲

واقعا خدا یکی از این بلاهایی که سرم اومده رو سر کافرم نیاره

هیی یعنی ممکنه کسی برام دعا نوشته باشه ؟چون ببین یهویی همه چی در عرض ۳ ماه خراب شد . اخلاق یکی عوض ش ...

نه گلم توروخدا به این چیزا فکرنکن اینفکرا داغونت میکنه درست میشه من بهت قول میدم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خدابیامرض پدر بزرگم همیشه می گفت ، زندگی مثل سگ میمونه ، هرچی بترسی ازشو خودتو دست کم بگیری اون بیشترهار میشه و بهت حمله میکنه ، خیلی از مشکلاتی که الان تا مرز خفگی آدمو میبره وقتی چن سال ازش بگذره ، یادت میاد خندت میگیره که اینا چی بود که من فکر میکردم مشکل بزرگیه ، اینم بدون زندگی یعنی مواجه شدن با همین مشکلات ، مشکلات هیچ وقت تموم نمیشن ، چون اگه تموم بشن زندگی بی معنی میشه

خدابیامرض پدر بزرگم همیشه می گفت ، زندگی مثل سگ میمونه ، هرچی بترسی ازشو خودتو دست کم بگیری اون بیشت ...

مرسی بابت روحیه دادنت عزیزم 

از پیامت شات می گیرم هر وقت ناراحت شدم بخونم 🤝🏻♥️🙂