2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست
همیشه تو زندگی انسان اشتباه میکنه ولی این اشتباه یک نفر دلیل نمیشه نفر دوم هم دوباره یه اشتباه دیگه ...

من فکر میکردم خیانت یه اشتباس ولی دیشب فهمیدم خیانت مرگه منی که طرف حساب بابام نبودم قلبم پر پر شد چه برسه به مامانم

نمیخوام مامانم بازیچه دست این مرد باشه میخوام نجاتش بدم ولی هر راهی که فکر میکنم مشکل داره

من ۱۹ ساله بچه این خونم همیشه منو قاطی مشکلاتشون کردن

اخه با توجه به رفتار مادرت مشخصه توان جدا شدن نداره و خب طبیعتا سیاست اینکه فعلا جو رو بخاطر تو اروم ...

شاغل نیست خانوادشم اینجا نیستن خیلی سخته جدا شدن

بابام نمیفهمه من میدونم

ولی اگه مامانم به خاطر من این شرایط رو تحمل کنه من میمیرم

تازه با عشق ازدواج کردن مثلا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فکر میکردم خیانت یه اشتباس ولی دیشب فهمیدم خیانت مرگه منی که طرف حساب بابام نبودم قلبم پر پر شد چ ...

اگه مادرت خودشو میزد به نفهمیدن خیلی بهتر بود یا بین خودشون حل میکردن مسله رو 

مادرت و پدرت هردو خود خواه هستن اگه نبودن وقتی دیدن بچه شون درس داره با ایندش بازی نمی‌کردن با اینو میزاشتی بعد کنکور مطرح میکردن 

اگه خیلی به مامانت کمک کنی که چرا بشه 

همین مامانت که بعدها سرد میشه و ناراحتی ش برطرف میشه به تو گیر میده و میگه اگه تو اون ویس و بهم نداده بودی الان من پدرت و بخشیده بودم و کنار هم زندگی میکردیم 

مامانت حداقل ۲ برابر تو  سن داره و تجربه به خودش بسپار که برای زندگیش تصمیم بگیره 

جبهه درست نکن  تو این جنگ کسی که از همه بیشتر زخمی میشه خودت هستی  دختر گلم 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

اگه مادرت خودشو میزد به نفهمیدن خیلی بهتر بود یا بین خودشون حل میکردن مسله رو مادرت و پدرت هردو خود ...

واقعا خیلی خودخواهن 

من امسال سال دوممه و خوب میدونن چقدر از همه چیز زدم و چقدر خوب میخوندم ولی الان هر کار میکنم انقدر بدنم میلرطه نمیتونم تکون بخورم

قطعا همینه اونا آشتی میکنن بعد یه مدت باهم خوب میشن و این منم که قلبم زخمی شده از بابام بدم اومده

فقط به آینده ت فکر کن یه دم نوش آرامبخش از عطاری بگیر که هم خودت بخوری هم مامانتو اروم کنی 

این روزها میگذره دعا کن هرچه زودتر پدرت سر عقل بیاد و مادرت فراموش کنه 

موفق و خوشبخت بشی عزیز دلم 🙇✌

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

فقط به آینده ت فکر کن یه دم نوش آرامبخش از عطاری بگیر که هم خودت بخوری هم مامانتو اروم کنی این روزها ...

حل شدنش زمان میخواد و منم فقط ۳ماه دیگه دارم

خیلی ممنونم که کمک کردید💗

من فکر میکردم خیانت یه اشتباس ولی دیشب فهمیدم خیانت مرگه منی که طرف حساب بابام نبودم قلبم پر پر شد چ ...

راستش حرفام شاید برات تلخ باشه 

ولی واقعیت اینه که مادر شما اگه جدا نمیشه بخاطر شرایط خودشه و هیچ ربطی به تو نداره .

مادر شما اگه شما براش مهم بودین اصن وارد بازیتون نمیکرد.

ایشون فقط رفته تو نقش قربانی و داره به شما عذاب وحدان میده.

به حرفم گوش بده و فعلا اهمیتی به هیچکدومشون نده 

خیلی سخته ولی تنها راه جلو پاته 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان