2777
2789
عنوان

عاشق یه آدم اشتباه شدم

172 بازدید | 12 پست

با دخترای زیادی بوده و قصدش ازشون سو استفاده س و اصلا تعهد نداره منم تا حالا باهاش وارد رابطه نشدم چون من اونو واسه یکی دو روز نمیخواستم من واقعا عاشقش بودم بخاطر خودش میخواستمش

الان چند ساله دوسش دارم هرچی ازش میشنوم مهرش از دلم نمیره بیرون انگار پاک عقلمو از دست دادم

آدمای زیادی تا حالا اومدن جلو ولی من نمیتونم کسیو جایگزین اون کنم

اصلا انگار کر و کور شدم

دلم لک میزنه واسه یه لحظه دیدنش

دلم از خدا گرفته بارها ازش خواستم اگه به صلاحمه خب انقدر ت بلاتکلیفی نذاره منو اگه به صلاحمم نیست مهرش از دلم بره بیرون

انقدر دعا میکنم و التماس خدا میکنم که یه لحظه ببینمش دلتنگیم برطرف شه ولی انگار نه انگار

من معجزه های زیادی ت زندگیم دیدم و تا آخر عمر شکرگذار خدا هستم ولی نمیدونم ته این قصه قراره به کجا برسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام دقیقا جای شما بود ،،گف رفتم امام رضا زار زار گریه و التماس که مهر و فکر این یارو از وجودم بیرون شه ،،گف برگشتم انگار همچین آدمی نبوده از اول بعد یه مدتم ازدواج کرد الان خوشبخته

اعتماد ب نفست خیلی کمه .روی خودت کار کن برو مشاوره راحت تر میتونی رهاش کنی

رفتم مشاوره حروفاشون تاثیری روم نذاشته

اون احمق باعث شده احساس خود کم بینی پیدا کنم پشت سرم هرچی به دهنش میرسه میگه جلوم با شخصیت و با احترام حرف میزنم علت کاراش و نمیفهمم روانی شدم

متاسفم واسه افرادی مثل شما که ت این سایت مثلا میخوان به بقیه کمک کنن و همدردی کنن

کسی که عقل نداره رو نمیشه هیچوقت راهنمایی کرد ، شما اینقدر فکرت کپک زدست که میدونی طرف با چند نفر بوده باز جو عاشقی گرفتی تو سرت ، کاش بعضی از این زن ها مغز داشتن واقعا دنیامون جذاب تر بود 

کسی که عقل نداره رو نمیشه هیچوقت راهنمایی کرد ، شما اینقدر فکرت کپک زدست که میدونی طرف با چند نفر بو ...

شما انقدر دلت سنگه که وقتی خودت جای طرف نیستی این حرفا رو نزنی برو فقط دعا کن و از خدا بخواد ت این شرایط قرار نگیری

شما انقدر دلت سنگه که وقتی خودت جای طرف نیستی این حرفا رو نزنی برو فقط دعا کن و از خدا بخواد ت این ش ...

من عاشق کسی نمیشم که چند نفر بهش دست زدن ، اینا کلا مادراشون مشخص نیست ، من ارزش دارم روحم رو کثیف نمیکنم