2821
2789

فقط جاهایی ک موی کرکی داری رو لیزر نکن ک ضخیم میشه مثلا من اشتباه کردم صورتمو لیزر کردم ک آرایشگاه نرم ولی کل موهای صورتم ضخیم شد..بازوها و جاهای کمرنگ اصلا لیزر نکن فقط جایی ک ضمیمه و سیاهه

خودم و خدام💌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط جاهایی ک موی کرکی داری رو لیزر نکن ک ضخیم میشه مثلا من اشتباه کردم صورتمو لیزر کردم ک آرایشگاه ن ...

عزیزم فقط این عوارضش هست ؟ 

دیگه عوارض ندارع؟

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
فقط جاهایی ک موی کرکی داری رو لیزر نکن ک ضخیم میشه مثلا من اشتباه کردم صورتمو لیزر کردم ک آرایشگاه ن ...

ممنون، بعد یه سوالی ،دستگاهای خونگیش چطوره،که مثلا خودم بگیرم بزنم ...آخه هیچطوری نمیتونم باخودم کنار بیام که کس دیگه ای اینکارو بکنه

ممنون، بعد یه سوالی ،دستگاهای خونگیش چطوره،که مثلا خودم بگیرم بزنم ...آخه هیچطوری نمیتونم باخودم کنا ...

فرقی نداره فقط دستگاه خریدی درجه رو پایین پایین باشه تا موستت نسوزه فک نکن بدی بالا زودتر قطع میشه رشد موهات 

همون ۸ جلسه و ۸ بار لازمه ماهی یکبار 

بعدش هر دوماه یکبار. بعدش هر ۳ ماه تا..‌

خودم و خدام💌

عزیزم فقط این عوارضش هست ؟ دیگه عوارض ندارع؟

ن هیچ عوارضی نداره فقط اپراتور یعنی کسی ک موهاتون رو لیزر میکنه هم باید بلد باشه بهش بگید درجه لیزر پایین باشه وگرنه پوستتون میسوزه کلا تغییر رنگ میده تیره میشه یا بگید اشعه نخوره ب قسمت‌های دیگه از بدن ک مو نیس ..مثلا یهو اشعه ب بازو بخوره اونجا هم رشدش زیاد میشه

خودم و خدام💌

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز