2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار شانزده سال پیش خامله بودم رفتیم مشهد .اولش رفتیم قم بعد مشهد.

شوهرم با اینکه حامله بودم تازه عروس هم بودم خیلی اذیتم میکرد .خیلی .بخدا گشنه وتشنه منو میزاشت خونه با پدر.مادر .وزن داداش هم بیرون بودن .باغ.پارک.و...شبها ساعت دو سه میومد خونه.

حتی یه نون هم نمیخرید من بخورم .بماند که چیا به سرم اورد.

رفتیم قم .من از شوهرم با کریه به خضرت معصومه گلایه کردم.

فرداش رفتیم مشهد ‌اونجا هم به امام رضا گلایه شوهرم رو کردم 

گفتم ببینم چیکارا میکنید باهاش .به امام حسین قسم.این تو مشهد معده درد گرفت .ماهم از راه شمال وخوش گذرون بر میگشتیم .این همش حالش بدتر وبدتر شد خودم دیدم چه خالی شد .نگو نپرس .وحشتناک.

منه خاک تو سر برگشتم رو به قبله به امام رضا گفتم حالش شدیدا بده انگار داره میمیره .من گذشتم ازش .تو هم بگذر اگه میشه .

بخداوندی خدا یه پانزده دقیقه بعد دیدم حالش کمی بهتر شد .وبهتر وبهتر تر شد تا برسیم شهرمون.

فقط تنها یه بار تو عمرم معجزه دیدم انگار همین بود .

الان سیزده ساله.وسه ساله که ملا شب وروز تو خواب وبیداری 

هم خدا هم پیامبرا.هم امامان رو التماس میکنم جوابم رو نمیدن 

میگن همون یه بار برات کافی بود😭😭😭

یه بار شانزده سال پیش خامله بودم رفتیم مشهد .اولش رفتیم قم بعد مشهد.شوهرم با اینکه حامله بودم تازه ع ...

الهی بگردم 

شاید حتما باید حضوری بری مشهد تا دوباره جوابت بدن ، منم از راه دور کلی برای شفای پسرم دعا کردم اما هنو جوابم ندادن 🥹

الهی بگردم شاید حتما باید حضوری بری مشهد تا دوباره جوابت بدن ، منم از راه دور کلی برای شفای پسرم دعا ...

انشا الله به حق مریض مصلحتی کربلا سجاد عزیزمون .خدا انشا الله زودتر لباس عافیت رو تن بچتون کنه .درهای بسته زندگیت رو به روتون باز کنه انشا الله.

من خودم دوست دارم برم مشهد همسرم نمیبره.

مادرشوعر خواهرشوهرام .جاریهام همشون قرغر گذاشتن برن .

مال من تک خال در امدهداین وسط میگه نمیزارم تنها بری خودشم نه منو میبره .ونه میزاره برم.دلم لک زده برم حرمش.

انشا الله شوعرم بمیره تا عید به حق پنج تن .با بچه هام برم .انشا الله

انشا الله به حق مریض مصلحتی کربلا سجاد عزیزمون .خدا انشا الله زودتر لباس عافیت رو تن بچتون کنه .درها ...

انشالله خدا سر عقل بیارتش به حق امام حسین آدم بشه ، برای آرامش دلت دعا میکنم عزیزم 

آره من 

یا امام رضا دباره بطلب 

شرایط سخت و زندگیم بد بود رفتم حرم هرچی که ازش خاستم با همون قلب گناه کارم کل حاجتمامو بهم داد البته همش کار خدا بود امام رضا برام دعا کرد و دعاشون گرفت امام رضا بطلب یه بار دیگه بیام تشکر (:

راستی مریضی بچت چیه؟چندسالشه؟

یک سالو دوماهشه  ، ده ماهه ک بود انگشتش از بند آخر قطع شد من چهارماهه ک همه راه ها رو رفتم و تمام نذرها رو کردم ، دکتر میگه اگ صفحه رشد بند اخرش مونده باشه امکان رشد انگشتش هست با عکس رادیوگرافی معلوم میشه هنوز نرفتم عکس بندازم ، چهار ماهه  ک خنده رو لبام نیومده