2777
2789
عنوان

خواستگاری

458 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یه چیزی رهنمود درگیر کرده حسابی ی مشاور دارم خانوم چند سال باهاش مشاوره برداشتم از اشناهامون بعد ی پسر داره پزشکی میخونه ولی پیسی داره بعد هر از گاهی عکس می‌فرسته ازش خودشم کنارش عکس میگیره ک خیلیم ضایع نباشه ولی همش عکس میده محبت می‌کنه محبت های منظور دار ولی من واقعا حسی ندارم بهش بعدشم درسته دکتر خونواده داره پولدارم هستن ولی همین بیماریش خیلی ت مهم نمی‌دونم باید جدی نگرفت یا چی ولی احساس میکنم دوست ندارم ک‌باهاش ازدواج کنم هنوز ۲سال مونده تا پزشکی عمومی شو تموم کنه فعلا خونه ماشین ندارم ولی خوب پولدارن باش براش میخره ولی در کل ظاهرشم دیدم یکم لاتی طور بود گردنبند انداخته بود خوشم نیومد مذهبیم نیست 

ب نظرتون کیس خوبی یا نه ؟ 

من دوست ندارم اینک مشاورم منظور داره عکس میده همش واقعا رو مخم چیکار کنم دیگ نفرسته عکس یا دیگ منو در نظر نداشته باشه واس بچش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسش نداری بیخیال

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نیازی نیست بفهمونی. هر وقت به طور رسمی اومدن بگو جوابم منفیه... الان اگر چیزی بگی ممکنه برای اینکه ضایع نشن بزنن زیرش و بگن ما منظوری نداشتیم برداشت خودت بوده... از من به تو نصیحت، تا وقتی چیزی رو صراحتا با دو گوش خودت نشنیدی یا با چشمات نشنیدی به روی کسی نیار چون دیوار حاشا بلنده...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

اون که فقط چندتا عکس فرستاده شاید بی منظور اینکار و کرده

بذار اگه به صورت جدی گفتن بعد کاملا واضح جواب منفی بده

ولی بخاطر چندتا عکس الکی ذهن خودتو درگیر نکن

شاید اصلا اونطور که تو فکر میکنی نیست

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤