2777
2789

نه چرا بد منم شیر دادنی فقط ۲دقیقه اول خوب بودم بعدش ی حسی داشتم که فک کنم پسرمم متوجه میشد چون دیگه نمیخورد و گریع میکرد سعی کردم بر طرفش کنم ولی نشد عصبی میشدم پسرم خودش بعد ۱ماهگی نخورد و الان ۱۱ماهشه خداروشکر وزنش عالیه با اینکه مولتی و آهنم نمیدم کمبودی نداره چون شیرخشک خودش غنیه😊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من قبلن تو بارداریم حسی نداشتم ولی بعد بدنیا اومدن پسرم حس خوبی نداشتم به شیر دادن با تلقین به خودم ۲دقیقه اولش خکب میشدم ولب بازم بدم میومد و میفهمیدم پسرم متوجه میشه چون نمیخورد بعد هرچقد میزاشتم دهنش گریه میکرد

احساس خیلی بدی دارم..حس میکنم مادر خوبی نیستم...آخه چرا من اینقدر بدم میاد از شیر دادن..من همیشه از اینکه یکی شیر بده به بچش بدم میومد..افسردگی گرفتم..میگم نکنه بچم با شیر خشک مریض بشه...بعدشم میگن تو بیمارستان میان بزور بهت میگن شیر بدی به بچت..چیکارکنم؟؟ چطوری بگم نمیتونم؟

چرا مادر بد ؟مگه هرکی به بچش شیر بده مادر خوبیه؟من پسرم هنوزم روزی نیم ساعت لخت بعلش میکنم کتاب میخونم پارک میبرم بازی میکنم تا لالایی نخونم ناز نکنم نمیخوابه .به حرف دلت گوش کن تو بیمارستانم به من خیلی اذیت کردن با ایکنه بیماریستانم خصوصی بود ولی اشکمو دراوردن انقد گفتن شیر بده 

خداروشکر که بچت مشکلی نداره انشاالله همیشه سالم باشه

ممنون عزیزم من بازم برگردم عقب شیر خشک میدم .اینو بدون اکثرا بخاطر مساعل مالی رو شیر مادر تعصب دارن😉وگرنه مادرعصبی به بچه شیر عصبی میده شیر ناراحت و نفخ دار وکلی جیز دیگه