2777
2789
عنوان

فقط مذهبی‌ ها بیان

139 بازدید | 15 پست

بچه ها من یه نمازه مستحبی میخونم سجده طولانی داره 

خیلی بهم آرامش میده ولی تو سجده دو تا مشکل دارم نفسم تنگی میکنه و گردنم و تمام استخونهای پاهام درد میگیره. 

میخوام بدونم راهی هست من نماز را بخونم بدون فشار به گردن و پاهام. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلامنماز مستحبی رو روی صندلی و با حالت نشسته هم فکر میکنم بتونید بخونید.به جهت اطمینان خودتون هم ...

نه با ایستادند مشکل ندارم. سجده هاش طولانیه. و دست و پاهام و گردنم فشار میاد. و حس خفگی پیدا میکنم. 

سجده اینجوری قبوله؟

اگه سختته و نمیتونی به سجده بری فکر نکنم‌موردی داشته باشه چون خیلیا بخاطر مشکل وسخت بودنش نمیتونن سجده کن فقط مهر رو روی پیشونی نگه میدارن

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

نه با ایستادند مشکل ندارم. سجده هاش طولانیه. و دست و پاهام و گردنم فشار میاد. و حس خفگی پیدا میکنم.

خودتون هم سئوال بفرمایید ولی در مورد نمازهای مستحبی فکر میکنم که حتی میشه در حالت خوابیده هم انجامشون داد.