2777
2789

وای خدایا هر وقت میریم خونشون روانیم می‌کنه انقد سوال میپرسه میخواد از همه چیز سر دربیاره شوهر احمقمم همه چیزو توضیح میده هی میگم نگو زندگی شخصیه حریم خصوصی باید داشته باشیم اصلا حالیش نیست 

دیگه امروز انقد همه چیزو توضیح داد مامانشم مثل طلب کارا رفتار میکرد من زدم به سیم آخر برگشتیم از اونجا انقد جیغ و داد کردم انقد عصابم خورد بود اونم عصبی شد اومد منو زد بازم جیغ زدم گفتم بسه چقد بکشم از دستتون چرا آدم نمیشی چرا اجازه دخالت میدی 

میگه مامان من اخلاقش همینه من نمیتونم عوضش کنم گفتم اخلاق خودتو که میتونی عوض کنی 

میگه باشه بگذر از مامانم به خاطر من 

می‌دونم حرفای مامانم زشت بود 

گفتم چقدر بگذرم به لباس پوشیدنم گیر میده به رفت و آمدم گیر میده چقدر بگذرم خسته شدم 

دیگه کلی دعوا و جیغ و داد داشتیم 

اینم بگم ۷ ماهه عروسی کردیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چی میپرسه؟ بخدا بعضیا عجیبن من روم نمیشه از کسی راجب کاراش سوال کنم فک میکنم بی احترامیه

چی خوردید رفته بودید خونه فلانی غذا چی گذاشته بود 

منتظره کوچک ترین صحبتی شوهرم راجب زندگیمون بکنه تا ته و توی همه چیزو دربیاره 

حقوقمون خورد و خوراکمون حتی برا زمان مهمونی گرفتنمون به خودش اجازه میده نظر بده 

یه بار خونه نبودیم اومده بود کل خونه رو گشته بود حتی بهم می‌گفت فلان چیزو چرا اونجا گذاشتی اومدم انقد خودمو زدم دیوونه شده بودم بعد شوهرم بهش گفت کارت زشته نیومد دیگ

ایشالا آتیش بگیره هر چی مادر شوهر بده منم ۱۰ ماهه عروسی کردم .من و همسرم اصلا اجازه دخالت به هیچ کس نمیدیم ولی هر سری میرم خونشون باید ی چیزی بگه که باعث ناراحتی و دلخوری من بشع 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

چی میپرسه،بسشتر مردها اینطورن ،محترمانه جلو شوهرت به مادرشوهرت بگو مثلا اگه به لباس پوشیدنت ایراد میگیره بگو من همیشه اینطور میپوشم،،،یا هرچیز دیگه احترام نگه دار ‌و جوابش رو بده

آره تو خونه خودمون ولی اونجام جواب مادر شوهرم دادم هر چی گفت به خدا دیگه مغزم نمی‌کشه دیگه نمیتونم

خوبه دیگه نرو فعلا هر کاری یا حرکتی تو خونه دارین نمیخوای ش

وهرت بره بگه چند بار تاکید کن ،ببین اینو نگی ها باز سرکار رفت یادآوری ش کن اونو نگی ها هی یادش بیار تا یاد بگیره

ایشالا آتیش بگیره هر چی مادر شوهر بده منم ۱۰ ماهه عروسی کردم .من و همسرم اصلا اجازه دخالت به هیچ کس ...

خوش به حالت حداقل همسرت می‌دونه چی به چیه 

یه بار برگشت جلو شوهرم گفت فلانی زنشو طلاق داده چون زنش نمیزاشت با خانوادش رفت و آمد کنه اینم برگشته گفته زنمو میتونم عوض کنم خانوادمو نه 

شوهر منم از اون موقع وسط دعوا هامون اینو میگه 

هر چی میگم همه چیزو توضیح نده آدم نمیشه

خوبه دیگه نرو فعلا هر کاری یا حرکتی تو خونه دارین نمیخوای شوهرت بره بگه چند بار تاکید کن ،ببین اینو ...

به خداوندی خدا قسم مدام تو خونه دارم بهش میگم نگو نگو نگو 

امروز بهش میگم بابا لنتی من پیش تو احساس راحتی ندارم انقد دهن لق نباش