2777
2789

هر شغلی غیر از آزاد، زحمتش به درآمدش نمی ارزه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست داشتم هميشه يه كسب كاري براي خودم داشته باشم ولي هر چي فكر ميكنم نميدونم چي كار كنم رشتم مديريت بوده ميخوام فوق بخوونم و در كنارش يه كارگاه كوچك درامد داشته باشم فكرم به گلفروشيه يا اين ني ني پاركاي كوچيك نميدونم واقعا كارم درسته 

من دوست داشتم هميشه يه كسب كاري براي خودم داشته باشم ولي هر چي فكر ميكنم نميدونم چي كار كنم رشتم مدي ...

عالیه عزیزم موفق باشی

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..

من خودم پروژه ای هستم و شوهرمم همینطور . مجموع درآمد من از عید پارسال تا الان ۴۰ تومن بوده و همسرم حدود ۱۳۰ تومن . البته کار من در تمام طول سال هستش و کار اون ممکنه کلا سه تا پروژه بشه در طول سال .شغل همسرم بماند من خودم بیزینس ادوایزر هستم . جدا از زحمت زیاد خیلی هم خودم از جیب خرج کردم . از این ۴۰ تومن شاید ۱۵ تومن سود بوده 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
استاد تمام با سابقه  حدود 12 به بالا  من حکم استاد خودمو دیدم با بالای بیست سال سابقه سال ...

عزیزم این رقما رو مطمئنی؟! استاد ما با چند سال سابقه تو بهترین دانشگاه برند تهران 3 تومن میگیره! ازین پولا تو دانشگاه خبری نیست جز برای افراد خاص

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"