2777
2789
عنوان

پس کی میشه نوبت ما هم برسه🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 43 پست
وای خدا خیلی ممنونم خیلی ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده🌱🫂🥹

فدای تو 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اع چقدر خوشحال شدم که یکی پیدا شد که مثل خودمه اونم هم سن منی که می‌تونی کاملاً درک کنی :) چند وقته ...

حتی باورت میشه همسر ایندمم همسن همسر آینده ی توعه؟

۲ سال عزیزدلم

شما چی

🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مدتها باهمید ؟من ۳ سال خانواده ها خبر دارن هر دو مخالفن

۱ سال تقریبا...

از ته دلم برات دعا می‌کنم ایشالا که خانواده‌هاتون راضی بشن و به همدیگه برسید 🥲🤍 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

تا الان خیلی صبور بودم که با این شرایط سخت یک ساله از رابطه‌مون گذشته ولی واقعاً راه سختی در پیش دار ...

چیزی که برای تو باشه ، برای توعه 

آدمی که سهم تو باشه از زندگی، سهم توعه

به قانون و زمان بندی خالق اطمینان کن گلم 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
حتی باورت میشه همسر ایندمم همسن همسر آینده ی توعه؟۲ سال عزیزدلمشما چی

چقدر این کلمه همسر آینده‌ات بهم حس قشنگی داد:)

یک سال تقریباً 

اگه دوست داشتی می تونیم بیشتر با همدیگه حرف بزنیم به خصوص که خیلی خوب می‌تونیم حرف‌های همو بفهمیم ظاهراً 🥲🥲

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چیزی که برای تو باشه ، برای توعه آدمی که سهم تو باشه از زندگی، سهم توعهبه قانون و زمان بندی خالق اطم ...

چشم ممنونم مهربونم 🥺🤍✨

۱ سال تقریبا...از ته دلم برات دعا می‌کنم ایشالا که خانواده‌هاتون راضی بشن و به همدیگه برسید 🥲🤍

امیدوارم ولی خانواده خودم فک نکنم 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 
چند ساله باهمین؟

۱ سال 

[QUOTE=370461553]امیدوارم ولی خانواده خودم فک نکنم [/QUOTE

جسارتاً اگه ناراحت نمیشی می‌تونم بپرسم علت مخالفتشون چیه؟

کامل میفهمم چه حسی گرفتی🥹پایدار باشین بله حتما...😍

فدات بشم ایشالا جشن عروسیتون 🥺🤍 

خوشحال میشم :)

خدا نکنه عزیزی شمااا:)ان شالله و ان شالله جشن عروسیه شماااا🌱😍

قربونت ❤️🙃 درخواستتم قبول کردم مهربون