2777
2789
عنوان

من دلم همچین تجربه هایی نمیخواد

64 بازدید | 2 پست

نمیخوام همچین درسی بگیرم 

نمیخوام از کسی که مال من نیست خوشم بیاد 

میخوام یکی باشه قدرمو بدونه ظاهر پسند نباشه به باطن آدما توجه کنه عشق رو بفهمه و قدرشو بدونه و به مسخره نگیره 

چیکار کنم که آدمی که میخوام وارد قلبم و زندگیم بشه نه هر کسی؟ 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️.                                                                   https://harfeto.timefriend.net/17475116553276 

عزیزم تاپیکت ترکید اومدم بهت بگم برخلاف حرفایی ک بقیه تو تاپیکت زدن باید بگم ک عشق دست خود آدم نیست خودتو سرزنش نکن دختر خوب اشکال ندارع اینم قسمتت بود خداروشکر کن ک همینجا تموم شد اتفاقا اون پسر خیلی مرد و عاقل بوده ک قبل اینکه چیزی جدی بشه حرف دلشو زده

شوهر من از هیچیه من خوشش نمیومد اما باهام موند و ازدواج کردیم چون من عاشقش بودم و هی التماس میکردم ک نره 

اما خب هیچوقت روی خوشی رو ندیدم هیچوقت دوسم نداشت بهم علاقه و میل و رغبت نداشت منم سی نه هام کوچیکه باسنم کوچیکه و کلا اندام جذابی ندارم اما اگه این شوهر اشغال منم میگفت ک بخاطر این چیزا دوست ندارم منم بهمش میزدم و شاید با کسی ازدواج میکردم ک عاشقم باشه و این چیزارو ندید بگیره 

کاملا درکت میکنم عشق یکطرفه خییییلی جگرسوزه اما خوشحال باش و همینجا تموم شد 

انشاالله یکی سر راهت قرار بگیره ک انقد عاشقت باشه ک بگه زن باید سینه اش کوچیک باشه و انقد تو توی دلش جا بگیری ک دیگه زنای سینه گنده ب چشمش نیاد 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.