2777
2789
داخل ساخت گرمه آخه میخواستم برا عید همه چی رو بشورم دیگه

وقتی آماده از پوشک گرفتن باشن یک سری علائم دارن.دکتر کامل به من گفت خیلی دقیق یادم نیست ولی گفت

بچه اگر 

شب تا صبح پوشکش خشک موند

در طول روز ۲ ساعت پوشکش خشک موند

پله رو به تنهایی تونست بالا پایین بره

موقع ادرار و مدفوع بره گوشه کنار و خودش رو قایم کنه

....

نشون دهنده ی آمادگی بچست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من کامل حرف میزنه الآنم سه سالش تموم شده دیگه داشت دیر میشد میبرم دستشویی انجام میده ولی خودش ن ...

عزیزم دیر نیست تا۴سالگی‌وقت داره پوشک گرفتن ی مرحله مهمی از کودکی بچست

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
وقتی آماده از پوشک گرفتن باشن یک سری علائم دارن.دکتر کامل به من گفت خیلی دقیق یادم نیست ولی گفتبچه ا ...

بله منم چند روزی سرچ کردم و راهنمایی گرفتم و بعد شروع کردم ولی میخواستم ببینم کی خودش میگه دسشویی دارم 

یعنی هر موقع جیش و دستشویی داشت میگفت؟ خودشو خیس نمیکرد؟ شبا چی تو خواب شب ادراری نداشت؟

نه اصلن از یک سالو شیش ماه همیشه میگف شباهم گریه میکرد بیدارمیشدم میبردمش دسشویی فقط از سنگ توالت میترسید کنارش مینسشت 

دوسالش ک شد اونم حل شد خداروشکر از پارسال هم کلا خودش خودشو میشوره و بیرون هم میاد قشنگ دستاشو صابون میزنه ینی از ۳سالگی

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

دخترم سه سالشه فکر کردم هرچی دیرتر بگیرم زودتر یاد میگیره

ببین  اون بچه به این رویه عادت کرده

چه سه ساله چه یک ساله

میخواد یه مهارت جدید یاد بگیره کاملا طبیعیه که زمان بخواد

به حرف اونایی که میگن یک هفته ای و دو روزه گرفتیم هم اهمیت نده

خود شما بخوای کار جدید یاد بگیری زمان لازم نداری!؟

نه اصلن از یک سالو شیش ماه همیشه میگف شباهم گریه میکرد بیدارمیشدم میبردمش دسشویی فقط از سنگ توالت می ...

خب خداروشکر 

پسرم اسفند میشه دوسالش هنوز کامل یاد نگرفته بیشتر وقتا پوشکه همکاری نمیکنه باهام منم وقتی میبینم استرس میگیره دیگه اصرار نمیکنم بهش 

میگم خدا کنه حداقل تا دوسال و نیمه دیگه یاد بگیره 😥

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خب خداروشکر پسرم اسفند میشه دوسالش هنوز کامل یاد نگرفته بیشتر وقتا پوشکه همکاری نمیکنه باهام منم وقت ...

درست میشه عزیزم 

منم واسه پسرم نگرانم هنوز کوچیکه ولی حس میکنم دخترا خیلی باهوش تر از پسر بچه هان

پسرا چون شیطونن حواس پرتن

درست میشه عزیزم منم واسه پسرم نگرانم هنوز کوچیکه ولی حس میکنم دخترا خیلی باهوش تر از پسر بچه هانپسرا ...

اره منم شنیدم دخترا زودتر از پسرا مستقل میشن 🤭

همین کامنتا رو هم که بخونی اونایی که دختر داشتن زودتر از پسرا یاد گرفتن 😅😅

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اره منم شنیدم دخترا زودتر از پسرا مستقل میشن 🤭همین کامنتا رو هم که بخونی اونایی که دختر داشتن زودتر ...

اره دیگه با صبر و حوصله کردن درست میشه

میبینم پسرای هم سن دخترم حتی نمیتونن لباسشونم بپوشن ولی دخترم خداعمرش بده لباس جوراب حتی موهاشم میتونه شونه کنه فقط حموم رو خودم میبرمش اونم اخراش تنهاش میزارم میگم خودت بیا بیرون 

اره دیگه با صبر و حوصله کردن درست میشه میبینم پسرای هم سن دخترم حتی نمیتونن لباسشونم بپوشن ولی دخترم ...

اره دخترا مستقل و باهوش ترن 

کلا تو ذات دختر هست این ویژگی 😍

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

سه روزه گفت

دو روز اول واس شماره دو گریه میکرد میگفت پوشکم کن میگفتم پوشک تموم کردی میگفت بخر😄 میگفتم عمو میگه ندارم دیگه 

دوسال و دوماهش بود گرفتمش

خودت یساعت یبار ببر جیش بکنه وگرنه چند روز اول نمیگه یاحین اینکه جیشش داره میاد میگه ک دیره دیگه

بهش تندی نکنی اگه جیش کرد توشلوارش

باهاش مدارا کن کم کم درست میشه  

اوایلش شبا احتمالش هست تا عادت کنه جیش کنه تو جاش 

بهش دوساعت قبل خواب مایعات نده دیگه

من شبا بیدارش نمیکردم واسه جیش

سه روزه گفتدو روز اول واس شماره دو گریه میکرد میگفت پوشکم کن میگفتم پوشک تموم کردی میگفت بخر😄 میگفت ...

دقیقا شنیدم میگن شبا بیدارش نکنید اما الان که انگار نه انگار اگه من نبرم خودشم نمیگه

2790
2778
2791
2779
2792