2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا نمیدونم چطور باید شروع کنم هنوز دوسالش نشده اسفند میشه دوسالش هر کاری میکنم همراهی نمیکنه رو ...

اذیتش نکن امادگی ندارن مشخصه ۲سالگی زوده آسیب میبینه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
از یک سالگیبمرور باهاش تمرین کردمخداروشکر یکسالو نیمه کامل هم دسشویی یادگرفت هم از شیر گرفتمش هم گوش ...

یعنی هر موقع جیش و دستشویی داشت میگفت؟ خودشو خیس نمیکرد؟ شبا چی تو خواب شب ادراری نداشت؟ 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من چند بار تلاش کردم نمیشد و ول میکردم 

تا اینکه ۲ سال و دو ماهش بود از پوشک گرفتم و خیلی همکاری کرد 

تجربه من این هست که بچه تا کامل حرف نزنه تا به این درک نرسه جیش چیه و باید کجا تخلیه بشه با شکست مواجه میشی 

بذار آمادگی کامل پیدا کنه  هر موقع دیدی استرس نمیگیره و دم به دیقه شلوارشو خیس نمیکنه اون موقع شروع کن 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

من اصلا نمیدونم چطور باید شروع کنم هنوز دوسالش نشده اسفند میشه دوسالش هر کاری میکنم همراهی نمیکنه رو ...

عجله نکن حالا که فرصت داری بذار بعد عید 

دختر من سه سالشه دیگه داشت دیر میشد 

صندلی رو بذار جلوی تی وی یا تو اتاقش تا یواش یواش باهاش کنار بیاد 

اذیتش نکن امادگی ندارن مشخصه ۲سالگی زوده آسیب میبینه

آخه میدونی مثلا هرکی بهش میگه عمل میکنه مثلا خونه عمه هاش که میرم مرتب باهاشون میره داخل حمام جیش میکنه اما خونه خودمون وقتی کارشو میکنه میگه 😐😐 هرچی هم میگم بیا بریم حموم جیش کنیم نمیاد مقاومت میکنه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عجله نکن حالا که فرصت داری بذار بعد عید دختر من سه سالشه دیگه داشت دیر میشد صندلی رو بذار جلوی تی وی ...

میزارم گاهی اوقات برای دستشویی ۲ میشینه روش اینم باید دستاشو بگیرم 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من چند بار تلاش کردم نمیشد و ول میکردم تا اینکه ۲ سال و دو ماهش بود از پوشک گرفتم و خیلی همکاری کرد ...

دختر من کامل حرف میزنه الآنم سه سالش تموم شده دیگه داشت دیر میشد میبرم دستشویی انجام میده ولی خودش نمیگه

2790
2778
2791
2779
2792