2777
2789

مبلامون یه ساله جمع شده یه گوشه ووسطش نهارخوری و صندلی‌ها جمع شده،شما با بچه کوچیک چجوریه خونتون؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من😅تازه مثلا تازه عروسم و همشون نو و جهیزیه ان

ولی چیزای خیلی توی دست و پا رو جابجا کردیم

مهم ارامش خودمون و بچه هاست حالا مهمون بخواد بیاد جمع و جور میکنیم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

پر اسباب بازی و وسایل بچه 

ولش کن چند سال دیگه بزرگ بشه همه چی درست میشه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما برای خواهر زاده و برادر زاده هامون دکوراسیون بهم ریختس.

به خاطر این بهم ریختگی خداروشکر میکنم بچه ای هست تو هم دعا کن کسایی که بچه ندارن دامنشون سبز بشه اصلا خونشون کن فیکون باشه

تا ۳ سال لوازم دکوری جمع بود. مبلمان و میز غذاخوری سرجاش بود. یه بار هم پسرم روی روروئک بود و منم آشپزخونه، تلوزیون رو کشید و انداخت زمین و صفحه شکست، خدارو شکر رو خودش نیفتاد ولی باعث شد روروئک جمع بشه😂 و یک تلوزیون هم خریدیم

سلام گلم توروخدا درخواست دوستیم قبول کن برا لابیاپلاستی سوال دارم توروخدا🧡🧡🧡🧡

عزیزم من لابیاپلاستی نکردم که!

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور