2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم فعلا دغدغم اینه با ۴ تومن میشه یه تیکه طلا خرید یا نه😑😂

میشه😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چی میشه خرید بجز طلای اب شده؟

میشه فداتشم یه سر برو بگو طلا سبک در این حد میخوام

برسرمایه یا استفاده میخوای؟ 

من چند روز پیش یه مقدار نقد داشتم یه جفت گوشواره خریدم5تومن شد ولی دست دوم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میشه فداتشم یه سر برو بگو طلا سبک در این حد میخوامبرسرمایه یا استفاده میخوای؟ من چند روز پیش یه مقدا ...

خدانکنه مهررربون

۴تومن طلای اب شده خریده بودم همینجوری افتاده یه گوشه گفتم اگه باهاش چیزی میدن لاقل بخرم بندازم تو سر و بالم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

خدانکنه مهررربون۴تومن طلای اب شده خریده بودم همینجوری افتاده یه گوشه گفتم اگه باهاش چیزی میدن لاقل ب ...

🩷

عوض کنی که ضرره گلم بذار باشه فعلا پول دستت اومد بخر

با افزایش قیمت هایی که الان هست، تا دو سال دیگه فقط کسانی که مالک هستن و قصد عوض کردن خونه یا بزرگتر کردن خونه رو دارن، میتونن خونه بخرن.

خرید توی حاشیه های تهران داره بیشتر میشه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
با افزایش قیمت هایی که الان هست، تا دو سال دیگه فقط کسانی که مالک هستن و قصد عوض کردن خونه یا بزرگتر ...

خوب من فکر کردم رشدی که طلا داره طی چند سال بعد خیلی بیشتر از ملک هست خوب خونه تقریبا تو رکود هست

خوب من فکر کردم رشدی که طلا داره طی چند سال بعد خیلی بیشتر از ملک هست خوب خونه تقریبا تو رکود هست

جهش قیمتی رو که خواهیم داشت، منتهی در دراز مدت رشد مسکن بیشتر از طلاست، در کوتاه مدت رشد طلا به این دلیل بیشتره که متقاضی بیشتری داره و قدرت خرید طلا بیشتر از مسکن هستش.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل