__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 عنوان کنکوریا خاهشا یهلحظه بیاین راهنماییم کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻 78 بازدید | 10 پست من قراره تو کنکور ۴۰۴ شرکت کنم نهاییم قراره بدم رشته ام یه چیز دیگ بوده ولی میخام دیپلم انسانی بگیرم الان سال دهم حذفه ؟؟؟؟ چرا همه جا از تاثیر یازدهم و دوازدهم میگن یا هر سه سال و برای نهایی باید عمومی و تخصصی شو بخونم؟ (((( کاربری دست دو نفره )))) 1403/11/12 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفتر_کاکل_به_سر_2 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3335 آره دهم حذفه باید یازدهم نهایی رو بدی اگه سابقه تحصیلی نداری اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 آره دهم حذفه باید یازدهم نهایی رو بدی اگه سابقه تحصیلی نداری اره سابقه ندارم بعضیا میگن حدف نیست بعصیا میگن حذفه موندم چیکار کنمم پس فقط یازده و دوازدهم و بخونم ن سابقه ندارم (((( کاربری دست دو نفره ))))
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 آره دهم حذفه باید یازدهم نهایی رو بدی اگه سابقه تحصیلی نداری باز یه طرفم میگن همه اینا برای ۴۰۵ و ۴۰۶ شامل ۴۰۴ نمیشه 😭😭😭خودشونم هردفعه یه چیز میگن اینجام ی چیز دیگ (((( کاربری دست دو نفره ))))
moonlight1423 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 502 برای کنکور ۱۴۰۴ فقط نهایی یازدهم و دوازدهم هستنهایی دهم نیست
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 برای کنکور ۱۴۰۴ فقط نهایی یازدهم و دوازدهم هستنهایی دهم نیست عزیزم واقعا مطمئنی من واقعا گیج شدم چرا یسریا میگن حذفه یسریا نه موندم چه غلطی کنم یازدهم و دوازدهمم عمومی و تخصصی هست درسته ؟ (((( کاربری دست دو نفره ))))
moonlight1423 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 502 عزیزم واقعا مطمئنی من واقعا گیج شدم چرا یسریا میگن حذفه یسریا نه موندم چه غلطی کنم یازدهم و دوازدهمم ... اره عزیزم مطمئنمبرای ۱۴۰۴ فقط یازدهم و دوازدهم مهمه بله عمومی و تخصصی رو باید امتحان بدی لیست درسایی که نهایی هستن تو گوگل هست
کفتر_کاکل_به_سر_2 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3335 اره سابقه ندارم بعضیا میگن حدف نیست بعصیا میگن حذفه موندم چیکار کنمم پس فقط یازده و دوازدهم و بخونم ... اره یازده و دوازده بخون حذف نمیکنن فک کنماگه تاثیر یازده مثبت شه اما فک نکنم بشه اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده
کفتر_کاکل_به_سر_2 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3335 باز یه طرفم میگن همه اینا برای ۴۰۵ و ۴۰۶ شامل ۴۰۴ نمیشه 😭😭😭خودشونم هردفعه یه چیز میگن اینجام ی چی ... دهم حذفه یازده و دوازده بخون اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15067 تاپیک کنکور انسانی منو بخونسوالی بود همونجا بپرس🤍🌸🌱 // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 تاپیک کنکور انسانی منو بخونسوالی بود همونجا بپرس🤍🌸🌱 پرسیدم 🌸 (((( کاربری دست دو نفره ))))