2777
2789

ن

مبارکه

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمبارکه

سلامت باشی عزیزم

من روز دوازده انتقال جنینم،از روز ۹ با ادرار صبح بی بی چکام هاله انداختن،انقدر عجولم پنج تا بی بی چک تا روز ۱۱ انتقالم زدم که همه هاله داشتن و روز ۱۱ هاله پر رنگ تر شد،امروز اشتباه کردم بعد ادرارم دو‌ساعت بعدش دوباره رفتم تست بزنم مارک مدیکور که منفی شد،

الان از استرس دارم میمیرم میگم نکنه بیبی چکاش مارکش خوب نیود مثبت کاذب میزد،اخه مدیکور میگن خوبه،از طرفی میگم ادرار صبح نبود شاید رقیق بود ادرارم نشون نداد،حتی دیروز یه بیبی چک دادم همسرم بزنه😅همزمان یکی‌خودم‌زدم‌گفتم اگه بی بی چک خراب باشه پس مال همسرمم باید مثبت بزنه دیگه ولی واسه من مثبت زد واسه همسرم خوب مسلما منفی الان عکسشم‌میذارم

سلامت باشی عزیزممن روز دوازده انتقال جنینم،از روز ۹ با ادرار صبح بی بی چکام هاله انداختن،انقدر عجولم ...

عزیزم در مورد انتقال چیزی نمیدونم بخدا

ان شا الله ک مثبته

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم