2777
2789
عنوان

چه کنم من چه کنم چه کنم چه کنم

119 بازدید | 18 پست

دوستان من دیروز کات کردم علتش هم تو تاپیک قبل‌تر هست. هی میخوام فراموش کنم مامانم میگه اشتباه کردی پسر خوبی بود هی میگه هی میگه منو میندازه تو فکر😐اینقد امروز گفت که سرم داره میترکه

🫠🫠🫠اوووف واقعا خسته شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کسی نمیاد تو تاپیک گفتم اینجوری بنویسم😄

واقعا بخاطر همین عنوان اومدم من

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

این سوالتون سوالی بود ؟ یا میگید کارم درست بوده

سوالی بود ؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😁😁مرسی حالا نظرتون چیه ؟ من چیکار کنم

بنظرم اگه واقعا دوستت داشته باشه میاد جلو اون حرف فقط بخاطر اینکه دلخوش نکنی بود ،چون تکلیفش با خودش هم مشخص نبود 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

سوالی بود ؟

البته چندبار گفته بود دوست معمولی من هی اهمیت نمی‌دادم

ولی دیروز گفت دیگه تموم کردم

بدقولی هم کرده بود چون مسافتمون ۵ ۶ ساعت بود بهم قول داد بیاد فلان تاریخ ولی گفت نمیتونم بیام و بعد از اون روز دیگه گفت من هرگز نمیتونم بیام چون کارم زیاده تو باید بیای پیشم

بنظرم اگه واقعا دوستت داشته باشه میاد جلو اون حرف فقط بخاطر اینکه دلخوش نکنی بود ،چون تکلیفش با خودش ...

🫠🫠🫠چون چند بار هم گفته بود دوست معمولی باشیم و ی چندباری بدقولی هم کرده بود منم دیگه دیروز تموم کردم رابطه رو ولی مامانم هی میاد هی میره میگه اشتباه کردی🤐🤐🤐

البته چندبار گفته بود دوست معمولی من هی اهمیت نمی‌دادمولی دیروز گفت دیگه تموم کردمبدقولی هم کرده بود ...

واااا خواین حرفش مشکوک بد بود خوبه ولش کردی مامانت بگو اگه رفتم چی اگه چیزی شد گردن نگرفت چی خوشحالم دختر عاقلی هستی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

🫠🫠🫠چون چند بار هم گفته بود دوست معمولی باشیم و ی چندباری بدقولی هم کرده بود منم دیگه دیروز تموم ک ...

تو خودت بهتر می‌دونستی چی صلاحته چی نه

الهی اگر آخر عاقبت دارع برگرده 

ولی خودتو هیچوقت کوچیک‌نکن