2777
2789

من حس میکنم خاستگارام به خاطر خونمون که اعیانی نیست منو نمیپسندن وگرنه کافه که جلسه اول قرار میزاریم منو اکثرا میپسندن

خدایی راستشو بگید چقدر براتون مهمه این موضوع؟

خونه ما مثلا مبل نداره و خیلی سادست اتاق نداریم و سبک قدیمی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توجه کردم خواستگارا خیلی ظاهر  و برو رو خونه براشون مهمه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

فکر نکنم مهم باشه

کسایی ک بخاطر خونه میرم همون بهتره ک برن 

آدم چشم و دل سیر ب این چیزا توجهی نمیکنه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ماهم خونمون مبل نداریم و بابامم حقوق آنچنانی هم نداره

ولی آبجیم ازدواج کرد برای دامادمون اینا مهم نبود

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

خانمه تعریف میکرد خاستگاره گفته بودن وای فرشاشون ماشینیه ادمم هست میگه خودتو میخام

حس نمیکنم توی خاستگاری سنتی پسره جلو مادرش اونم جلسه اول به خاطر دختر وایسه

ماهم رسممونه جلسه اول اگه مادر بیاد خونه دختر پسرشو نمیاره یعنی اصلا پسره اینجا اختیار نداره

برای خانواده همسرم که مهم نبود... برای بعضیا مهمه ... همون بهتر که زودتر طرف مقابل شناخته شه کسی که به خاطر مادیات پا پس میکشه بهتر که زودتر بره... کسی که بخواد تا تهش میمونه...

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
برای خانواده همسرم که مهم نبود... برای بعضیا مهمه ... همون بهتر که زودتر طرف مقابل شناخته شه کسی که ...

اخه خیلی کم پیش میاذ از پسراشون خوشم بیاد اون انگشت شماراهم که خوشم میاد پا پس میکشن