2777
2789

بچه من چهل روزشه هنوزم شبا ۳ـ۴ ساعت میخوابم فعلا که هست هنوز

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرسنه نیست؟اتاق رو شب تاربک کن میخوابه بلاخره

دکتر گفته شیرم سیرش نمیکنه تاالان شیر خشک میدادم بد گفت زردیش ک رفت شیر خشک لازم نیست از دیشب شیر خشک رو قطع کردم خابش خیلی سبکه مثلأ شیرش میدم همون در حین شیر خوردن خابش میبره میخام آروغشو بگیرم بیدار میشه گریه میکنه

چجوری؟؟؟

ببین حالتو دقیق درک میکنم .منم یه دختر سه ساله دارم تو شهر غریب کسیو هم نداشتم همینجور درمونده بودم افسردگی هم داشتم .اما مثل برق و باد میگذره الان جاسم عوض کردم دیگه جدا می‌خوابه شب که خوابش برد تا صبح می‌خوابه یه سره ‌

هر از چند گاهی شبا بلند میشه میاد پیش من می‌خوابه فقط

دکتر گفته شیرم سیرش نمیکنه تاالان شیر خشک میدادم بد گفت زردیش ک رفت شیر خشک لازم نیست از دیشب شیر خش ...

خب شیرخشک بدی میخوابه راحت؟

اگر با شیرخشک میخوابه گرسنه است.شیر مادر سیرش نمیکنه

گرسنه بمونه آسیب جبران ناپذیر میزنه. اگر با شیرخشک خوابید ک ادامه بده اگر باز بیدار شد باز ببر دکتر تا دلایل دیگه رو بررسی کنند. ولی حتما حتمااا حواس ات ب سیر بودنش باشه خیلیییی مهمه