2777
2789

من روز دوازده انتقال جنینم،از روز ۹ با ادرار صبح بی بی چکام هاله انداختن،انقدر عجولم پنج تا بی بی چک تا روز ۱۱ انتقالم زدم که همه هاله داشتن و روز ۱۱ هاله پر رنگ تر شد،امروز اشتباه کردم بعد ادرارم دو‌ساعت بعدش دوباره رفتم تست بزنم مارک مدیکور که منفی شد،

الان از استرس دارم میمیرم میگم نکنه بیبی چکاش مارکش خوب نیود مثبت کاذب میزد،اخه مدیکور میگن خوبه،از طرفی میگم ادرار صبح نبود شاید رقیق بود ادرارم نشون نداد،حتی دیروز یه بیبی چک دادم همسرم بزنه😅همزمان یکی‌خودم‌زدم‌گفتم اگه بی بی چک خراب باشه پس مال همسرمم باید مثبت بزنه دیگه ولی واسه من مثبت زد واسه همسرم خوب مسلما منفی الان عکسشم‌میذارم

کسی تجربه مشابه داشته؟

عزیزمممممم ندید میگم مبارکهههههه

مثبته مثبته خیالت راحت.

درضمن بی بی چک فقط و فقط روژان

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممممم ندید میگم مبارکههههههمثبته مثبته خیالت راحت.درضمن بی بی چک فقط و فقط روژان

سلامت باشی گلم 

دیگه بعد ۹ سال ناباروری و یه بار انتقال منفی واقعا استرس دارم

منم میگم بی بی چک یدونه دوتا سه تا دیگه نه اینکه پنج تا هاله بندازه

سلامت باشی گلم دیگه بعد ۹ سال ناباروری و یه بار انتقال منفی واقعا استرس دارممنم میگم بی بی چک یدونه ...

افرین دقیقا برو تاپیکاموبخون بعد ده سال و دوتا سقط مکرر با ای وی اف باردارشدم با تمام تک تک سلولام حالتو درک میکنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
افرین دقیقا برو تاپیکاموبخون بعد ده سال و دوتا سقط مکرر با ای وی اف باردارشدم با تمام تک تک سلولام ح ...

عزیزم🥺میدونم خیلی سخته چشم میخونم

سینه درد شدید دارم سر درد حس پریودی خفیف