2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم‌موجی نیست

79 بازدید | 9 پست

خواهرمو میگم

مصلا نشسته یهو میای باهاش صحبت میکنی تا میای حرف بزنی میگ فلان کارو بکن کن با لحن عصبی یامیگ تو برو اول اینجوری کن اونجوری کن

یا ساکت نشستی یهوداد میزنه اینجا براچی فلانه.

خیلی انرژی منفیه

فک کنین باهام زندکی میکنیم اه

چقد بهانه گیر هستش

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مودی

مثلاً

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش با لحن تندگفتم باباتودیگ خیلی عصبی یکم ازدرون خودتوارکم‌کن چخبرته

احتمالا یه مشکلی داره .دیگه اینقد بد قلق بودن نوبره 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نمیدونم بخدا خیلی بداخلاقه خیلییییی دعاکن یکی بیاد اینو بگیره شوهرم‌نمیکنه تحفه خانم

حالا ناراحت نکن خودتو تو عکس العمل بیمحلی کنی .متوجه میشه 

من فقط میگم بتوچه ب توربطی نداره ک‌من کی میخوام فلان کارو بکنم خداشفات بده

مامان بابات چیزی باید بهش بگن