2777
2789
عنوان

صورتم خیلی لاغره حس میکنم زشتم

136 بازدید | 14 پست

چیکار کنم 

صورتم پر شه 

شوهرم ی جوری ک انکار مسخره کنه 

خانواده خودش بدن لاغر تر صورت چاق 

از من صورت لاغر بدن چاق البته خودمم بدم میاد 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوانه کندم با شیر بخور 

روزی دو لیوان شیر با دو قاشق پودر جوانه گندم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

جوانه گندم

ی بار با ماست خوردم حالم بهم خورد

شما خوردی 

چطوری بخورم هر روز؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
لذت ببرمن بدنم خیلی لاغره خیییلی ولی صورتم پرهاصلا بدنم به صورتم نمیادد

نه من دوست ندارم

به من صورت پر میاد 

جوانه کندم با شیر بخور روزی دو لیوان شیر با دو قاشق پودر جوانه گندم

شما نتیجه گرفتین ؟

سویق چاقی صورت بخور از اینستا سفارش بدهسویق حکیم بانو

واقعا شما نتیجه گرفتین؟؟

شما نتیجه گرفتین ؟

بله

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ی بار با ماست خوردم حالم بهم خوردشما خوردی چطوری بخورم هر روز؟؟

من خودم صورتم پره 

اما مامانم صورتش لاغره باشگاهم میرفت بدتر شده بود جوانه گندم میریخت تو آب می‌خورد 

صورتش پر شد نه خیلی اما یکم لپاش پر شد 

شنیدم ژله یا قرص کلاژنم خوبه

سویق چاقی صورت بخور از اینستا سفارش بدهسویق حکیم بانو

عزیزم این پیج الان فالو کردم واقعا اثر گذاره بخرم 

رضایت داره عزیزم بخون

اگه بخوام صورتم تپل شه همون یکی صورت کافیع؟؟