2777
2789

من 17 سالمه اون بچه ست 

12 سالشه 

اما شدیدا دست بزن داره 

همش داد میزنه سر و گوشم درد میگیره 

الان بعضیا میگن خب توم کتکش بزن، ولی نمیشه، نمیخوام دعوا رو کش بدم

از طرفی هم پدر و مادرم بینمون فرق میزارن اونو دوسش دارن و طرف اونو میگیرن 

چون یه بار بعد از اینکه خواهرم منو زد منم زدمش بعد پدرم کتکم زد

نپرسین چرا میزنه، چون همیشه سر مسائل چرت و بی دلیل منو میزنه 

چیکار کنم این عادتشو ترک کنه؟؟؟ وقتی هم بهش میگم نزن فحشم میده 

؟؟ 

یه بار واقعا دستتو بزن تو اب از ته دل بزن تو گوشش 

بگو منم میتونم یه بار دیگه این غلطو بکنی دوتا میزنم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار واقعا دستتو بزن تو اب از ته دل بزن تو گوشش بگو منم میتونم یه بار دیگه این غلطو بکنی دوتا میزن ...

نمیشه، پدرم خیلی حساسه 

میگه اون از تو کوچیکتره اشکال نداره حتی اگه بزنه تورو بکشه نباید کاری کنی 

؟؟ 

اره داداش کوچکه منم همینه

ولی منم میبینم کتکم میزنه خیلی میزنمش خیلی ولی دیگه قراره منم روش شما پیش برم اخه داد میزنه سرم کتکمم میزنه منم حسابی از خجالتش در میام ولی میخوام از راه محبت وارد شم🧡

نمیشه، پدرم خیلی حساسه میگه اون از تو کوچیکتره اشکال نداره حتی اگه بزنه تورو بکشه نباید کاری کنی

وای خدا 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

اره داداش کوچکه منم همینهولی منم میبینم کتکم میزنه خیلی میزنمش خیلی ولی دیگه قراره منم روش شما پیش ب ...

خوبه، انشاالله موفق باشید  

یا محبت هم جواب نداد بی تفاوت رفتار کنید 

؟؟ 

خوبه، انشاالله موفق باشید یا محبت هم جواب نداد بی تفاوت رفتار کنید

خیلی کتکش زدم ادم نمیشه دیشب چنان جلو مهمونا بهم گفت خر منم تا رفتن چنان زدمش سک سکه میکرد بدبخت از ترس حقش بود بی ادب قدر نشناس ولی داداشمه بالاخره خودم دوست دارم رابطه مون خوب باشه بجز اون کسی نداریم که💔

خیلی کتکش زدم ادم نمیشه دیشب چنان جلو مهمونا بهم گفت خر منم تا رفتن چنان زدمش سک سکه میکرد بدبخت از ...

ولی با کتک هیچکس درست نمیشه، برعکس بدتر میشه 

یه مدت هردو نسبت بهشون بی محلی کنیم کم کم متوجه اشتباهشون میشن

چون از لحاظ روانشناسی وقتی از راه تنبیه اشتباه کسی رو بهش گوشزد کنیم فرار میکنه از قبول کردنش 

ولی وقتی بهش فرصت فکر کردن بدیم خودش متوجه میشه و احتمال تغییرش بیشتره

؟؟