2777
2789
عنوان

گذشته‌

103 بازدید | 9 پست

سلام امیدوارم خوب باشید 

من واقعا خسته شدم 

کلی فوبیا دارم از بیماری گرفته تا مرگ عزیزام 

اما بیشتر از هر چیزی فکر به گذشته و اشتباهاتم ازارم میده نمیدونم چیکار کنم گاهی حتی ب خودکشی هم فکر میکنم تا راحت بشم 

از فردا میخوام برم باشگاه و دنبال کار شاید بهتر شم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه اون اشتباهارو تو گذشته نمیکردی الان این درک و نسبت بهش نداشتیبه گذشته فک کردن اوکیه ولی به فکر آ ...

میخوام تلاش کنم ادم جدیدی رو بسازم ولی نیاز دارم خدا کمکم کنه از شر بیماری و غصه دور نگهم داره

ببین بیا اینطور فکر کن که اومدی دنیا تا فقط اروم باشی و یه زندگی خیلی عادی داشته باشی . ادم خوبی باش اشتباه نکن ولی گذشته رفته . ثبات پیداکن اول تو حالت روحیت

بعدم هدفاتو اروم اروم دنبال کن

دنبال چی هستی ؟ 

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

میخوام تلاش کنم ادم جدیدی رو بسازم ولی نیاز دارم خدا کمکم کنه از شر بیماری و غصه دور نگهم داره

کتاب شفای زندگی لوییز ال هی بخون

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

تاپیک های قبلیتو دیدم . عزیزم . گفتی کسی رو نداری باهاش صحبت کنی اشکال نداره هروقت تنهابودی بیااینجاتاپیک بزن بچه های خوبی ام اینجاهستن که برات وقت میزارن نگران نباش زندگی چیز خاصی ام نیست اروم اروم هدفاتو معلوم کن

سایت گروه تحقیقاتی عباسمنش رو بهت معرفی میکنم

البته عقایدشون درباره حجاب یا اهل بیت و توسل و موسیقی و ارتباط با جنس مخالف رو من اصلا قبول ندارم

ولی یسری مباحث درباره موفق شدن و...میگه که درسته

من خودم مذهبی ام باعقاید او مخالفم

ولی مطالب خوبی داره که بهت کمک میکنه 

توگوگل بزن میاره سایتش رو

واردبشی مطالبش هست ...

تاپیک های قبلیتو دیدم . عزیزم . گفتی کسی رو نداری باهاش صحبت کنی اشکال نداره هروقت تنهابودی بیااینجا ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی 

چشم حتما هم کتابو میخونم هم سایتی ک معرفی کردی رو چک میکنم ممنونم از لطفت 

مرسی از اینکه وقت گذاشتی چشم حتما هم کتابو میخونم هم سایتی ک معرفی کردی رو چک میکنم ممنونم از لطفت

خواهش عزیزم