2777
2789

بگم برادرم اعتیاد داره؟😭به خودم باشه دوست ندارم دلم میخواد پنهون کنم و برادرمو ردز عقد ببینن ولی مامانم میگه باید روزای اشنایی ببینن خواستگارا داداشمو بعدا سرکوفت نزنن نظرتون چیه؟

مستقیم نگو باهم انقدر اشنا بمونید تا بفهمه خودش

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه از کن میپرسی به نظر من لزومی نداره، من خودم برادر ندارم، ولی حس میکنم اگه داشتم ، میفهمیدم رفته خواستگاری برای دختری در شرایط شما، اصلا مشکل خاصی از طرم خودم نداشتم واقعا! تنها ملاکی که از نظر من مهمه اخلاق خوب و سواده بالاست، خانواده ی هرکس دست خودش نیست، درسته جزیی جدایی نشدنیه، ولی انسان در اجتماع میتونه خودش رو تغییر بده

وا از برادرت به خاستگارت چه ربطی داره . اصلا نگو . اصلا 

چچرا میخای آتو بدی دستش؟ 

کسی که خوابه رو بیدار نکن 

حتی اگه گفت معتاده هم منکر سو هم بگو گو خوریش به تو نیومده تو کلاه خودتو سفت بچسب باد نبره

همه چی باید گفته بشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اعتیاد به چی داره

سیگاری .تخریبش بیشتر از ۱۰ ساله وخودشم پسر جوانیه براش دعا کنین به حق این روزا عزیز شفا پیداکنه🥲 چون توهم میزد  و منو دعوا میکرد  باهاش قهرم یه ساله وحرفی نمیزنم تا بهم کاری نداشته باشه

ببین اگه از کن میپرسی به نظر من لزومی نداره، من خودم برادر ندارم، ولی حس میکنم اگه داشتم ، میفهمیدم ...

من خودم   تا مقطع ارشد خوندم قصد دارم ازمون وکالت بدم برادر بزرگترم خوبه سالمه کاریه  تحصیلات داره  ازدواج  کردن  این برادرم فرزند وسطیه که خیلی کله اش باد داره البته درحالت عادی ادم مهربونیه و جلو ادما دبگه ابروداری مبکنه